- samlet udbud af sommerhuse i Lønstrup
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Lønstrup  /  Lønstrup Strand og By - Bakkerenden 6
<<Tilbage

Hus nr.  31177110 - Lønstrup Strand og By - Bakkerenden 6

Beskrivelse
Flot indrettet sommerhus kun 50 meter fra vandet med fantastisk panoramaudsigt over Vesterhavet.
Et absolut skønt sommerhus i en god kvalitet og på en af de bedste beliggenheder i skønne Lønstrup;det perfekte udgangspunkt for en dejlig ferie i et af Vestkystens smukkeste områder.

Indretning
Sommerhuset er smagfuldt og moderne indrettet. Overalt fra stuen og det åbne køkken kan man nyde den storslåede udsigt til Vesterhavet i fulde drag, året rundt. Her er 3 gode soveværelser, alle med dobbeltsenge og udgang til terrasser. Loftet går til kip, og sammen med de store panoramavinduer giver det et rigtig flot lysindfald og en god fornemmelse af det sammenhængende opholdsrum. Der er tv både i stuen og i annekset, som er indrettet til en hyggelig ekstra stue og særdeles velegnet, hvis man har større børn med på ferien, som gerne vil trække sig tilbage med en god film eller muligheden for at spille i fred og ro. Desuden er det overalt muligt at logge på det trådløse og gratis internet, og med den moderne varmepumpe kan man også holde forbrugsomkostningerne på et rimeligt niveau. Alt i alt hyggelige og velfungerende forhold og faciliteter for hele familien.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med masser af plads til leg og boldspil på den store græsplæne. Overalt fra grunden er der havudsigt og medgode, afskærmede terrasser hele vejen rundt om huset, kan man nyde solens stråler og duften fra Vesterhavet i fulde drag.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger helt perfekt placeret i det populære "Harrerenden", kun en kort gåtur fra Lønstrup By. Den gamle og charmerende fiskerby er blandt andet kendt for sin hyggelige hovedgade, somsnor sig gennem landskabet og byder på mange gallerier og arbejdende værksteder. Her er alt fra små cafeer til spændende gourmetrestauranter. Nord for sommerhuset ligger Skallerup Seaside Resort med stor flot wellnessafdeling og gode aktivitetsmuligheder for hele familien, og syd for byen kan man bestige kæmpeklitten Rubjerg Knude og nyde den helt formidable udsigt over Jammerbugten fra toppen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 64 m2
Anneksareal: 18 m2
Grundareal: 1203 m2
Opført: 2012 
Afstande:
Vandet: 55 m
Indkøb: 800 m
Restaurant: 1,5 km
Golfbane: 3,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.645,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.645,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 12.167,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  12.167,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
KøleskabJa
Fryser:30 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:9 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:21 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen