- samlet udbud af sommerhuse i Kettrup Bjerge
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Kettrup Bjerge  /  Kettrup Bjerge - Nellysvej 21
<<Tilbage

Hus nr.  31177065 - Kettrup Bjerge - Nellysvej 21

Beskrivelse
Rummeligt sommerhus med udsigt over de smukke klitter og Vesterhavet ved Kettrup Bjerge
Et stort og godt beliggende feriehus med poolafdeling, gode terrasser og gåafstand til stranden.

Indretning
Sommerhuset hører til i den ældre kategori og ligger højt oppe. Man kommer til indgangen ad en stejl opkørsel, til gengæld kan man fra både grunden og huset nyde udsigten over klitter og Vester-hav. Her er 10 sengepladser fordelt på fire værelser, og to badeværelser, så er man en stor eller to mindre familier, kan man sagtens være her sammen. Sommerhuset er bygget i forskudte plan, køkken og spiseafdeling ligger nogle trin oppe i forhold til stuen, som har brændeovn, tv og mulighed for at slappe af i sofaerne. I forlængelse af spisehjørnet finder man poolafdelingen, og med vaskemaskine og tørretumbler kan man være sikker på altid at have rene og tørre håndklæder til alle badeturene. Desuden er her installeret gratis og trådløst internet, så pak gerne tablets og pc ned til de dage, hvor vejret indbyder til indendørs sysler.

Poolrum
I forlængelse af køkken-spiseafdelingen ligger sommerhusets poolafdeling, hvor store og små kan bruge timevis på at plaske, svømme og lege. Når trætheden melder sig, er det godt at sætte sig i spabadet eller at få varmen i den tilhørende sauna. Her er også et af husets to badeværelser med bruseniche.

Poolstørrelse
L 4,75m x B 3,0m x D 1,35

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor og kuperet klitgrund med marehalm og skøn udsigt over landskabet. Her kan leges og tumles, og på terrasserne er der rig mulighed for helt ugeneret at sidde i solen og nyde den danske sommer. Flere af terrasserne er overdækkede og lægger op til lange aftener med grill og hygge.

Beliggenhed
Har man altid drømt om en ferie ved Vesterhavet, så kommer man ikke nærmere end her, hvor der kun er 250 meter til vandkanten og den hvide sandstrand i Kettrup. Denne del af vestkysten er populær hos drageflyvere og de, der gerne vil væk fra de store og meget befærdede strande, vil sætte pris på at kunne bade og slappe af i de mere rolige omgivelser her. Området er også et yndet mål hos naturelskere; det kuperede landskab, med de mange gode udkigspunkter og muligheden for at komme helt tæt på naturen og dyrene, lokker mange til. Den nærmeste by er Saltum, hvor man kan gøre sine dagligvareindkøb, besøge nogle af de små specialbutikker og kigge indenfor hos nogle af gallerierne på hovedvejen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 10 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 148 m2
Grundareal: 1780 m2
Opført: 1988 
Afstande:
Vandet: 250 m
Indkøb: 1,4 km
Restaurant: 5 km
Golfbane: 6,8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 5.081,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.081,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 11.433,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  11.433,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:60 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
PoolJa
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:82 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:131 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
Udsigt over landskabJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen