- samlet udbud af sommerhuse i Grønhøj Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Grønhøj Strand  /  Grønhøj - Karensvej 37
<<Tilbage

Hus nr.  31177045 - Grønhøj - Karensvej 37

Beskrivelse
Velholdt og godt beliggende sommerhus med de skønneste udearealer
Dette sommerhus tilbyder de perfekte rammer for en familieferie tæt på Vesterhavet og de populære feriebyer Blokhus og Løkken.

Indretning
Sommerhuset er opført i 1985 og er på bedste vis holdt og passet på gennem årene, så det i dag stadig er flot og velfungerende. Huset er godt indrettet, både hvad angår placeringen af værelser, møbler, pyntegenstande osv.; alle vil føle sig velkomne og godt tilpas her. Lejer man huset, får man rådighed over et åbent køkken- og opholdsrum med stue, tre værelser med to dobbeltsenge og en køjeseng og et badeværelse med brusekabine. Har man større børn med, vil de med garanti sætte pris på at kunne logge på det trådløse internet, både for at holde kontakten med kammeraterne derhjemme og for at se yndlingsserien.

Udendørs
Udenfor er alle muligheder for at nyde sommerlivet fuldt ud. Børnene kan lege og spille bold på græsplænen, og til de yngste er der gynger. På tre af husets sider ligger en stor og sammenhængende terrasse med gode kroge og en glasafskærmning, så man ikke generes af Vestenvinden, som på disse kanter kan være ret frisk. Her er lagt op til mange gode og afslappende timer i smukke omgivelser.

Beliggenhed
Grønhøj er et utroligt smukt område med grønne marker, små bakker, skovområder, moser og ikke mindst med det fascinerende Vesterhav som det største trækplaster. Uanset om man er til de vilde badeture eller de rolige gåture i vandkanten, kan både store og små få opfyldt deres behov. I Blokhus kan man besøge det store badeland og fitness- og wellnesscenteret, og i Løkken kan man bl.a. opleve hvordan de berømte Løkken Bolcher fremstilles på gammeldags maner med håndkraft. Begge byer har et godt forretningsliv og gode cafeer og restauranter, hvor man kan få stillet både den lille og den store sult. Desuden kan man finde alle relevante oplysninger om områdets mange attraktioner og seværdigheder på www.visitnordjylland.dk.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 62 m2
Grundareal: 1211 m2
Opført: 1985 
Afstande:
Vandet: 950 m
Indkøb: 850 m
Restaurant: 4,5 km
Golfbane: 5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.891,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.891,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.648,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.648,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:50 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen