- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Lyngby / Nørre Lyngby
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Nr. Lyngby / Nørre Lyngby  /  Løkken Strand og By - Norgesvej 2 Lejl. 9
<<Tilbage

Hus nr.  31176985 - Løkken Strand og By - Norgesvej 2 Lejl. 9

Beskrivelse
Centralt beliggende ferielejlighed med fantastisk udsigt over Løkken By og det fascinerende Vesterhav.
Er drømmen en parferie ved Vesterhavet, så er denne lejlighed det perfekte valg med både Løkken strand og by lige udenfor døren.

Indretning
Ferielejligheden er velholdt og gennem årene delvist moderniseret. Den råder over fire sovepladser og er derfor velegnet til både en lille familie og et enkelt eller to par, som gerne vil holde ferie sammen. I stueetagen finder man entre, et stort soveværelse, badeværelse med bruseniche og spisekøkken med udgang til terrasse. På 1.salen er endnu et soveværelse og et hyggeligt opholdsrum med tv og udgang til en stor balkon. Har man brug for at vaske og tørre tøj til de mange badeture i Vesterhavet, er der vaskemaskine og tørretumbler til møntindkast i fællesrummet, og på parkeringspladsen står bilen trygt fra feriens start til slut. Alt i alt en brugbar og ideel base for en god ferie i det nordjyske.

Udendørs
Mod nord har man i stueetagen en skøn terrasse med udsigt til klitterne og havet, mens man fra opholdsrummet på 1.salen går ud på en stor balkon i det nordøstlige hjørne. Her er god læ for Vestenvinden og sol fra morgen til omkring middagstid, så det er oplagt at nyde morgenkaffen og rundstykkerne her. Samtidig kan man lade blikket glide hen over Vesterhavet til den ene side og hen over Løkkens tagtoppe, Vandtårnet, Signalmasten og den nye mole til den anden side.

Beliggenhed
Man finder næppe et mere centralt beliggende sted end her. Kun 50 meter til en af Vesterhavets største og mest populære strande, og kun 200 meter til Løkkens centrum ved Torvet med spisesteder, butikker og gode indkøbsmuligheder. Eller gå på opdagelse i de små gader omkring Torvet, her finder man de gamle oprindelige fiskerhuse, og her holder antikvitetshandlerne og de små specialbutikker til. Løkken er også et godt udgangspunkt for ture i nærområdet, besøg f.eks. det flotte Børglum Kloster, tag en god tavetur i Nybæk Plantage, eller tag den korte biltur til Hune ved Blokhus og nyd et par timer i Anne Just's berømte blomsterhave.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 88 m2
Grundareal: 1000 m2
Opført: 1988 
Renoveret: 2007 
Afstande:
Vandet: 50 m
Indkøb: 200 m
Restaurant: 50 m
Golfbane: 2,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.176,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.176,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.149,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.149,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Indendørs faciliteter
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
HavemøblerJa
BalkonJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:7 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:9 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Udsigt over landskabJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen