- samlet udbud af sommerhuse i Grønhøj Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Grønhøj Strand  /  Grønhøj - Herthasvej 6
<<Tilbage

Hus nr.  31176940 - Grønhøj - Herthasvej 6

Beskrivelse
Unikt luksussommerhus med egen sti til Vesterhavet i Grønhøj
Her præsenterer vi et sommerhus, som kort sagt har det hele: spændende arkitektur, luksusfaciliteter, moderne udstyr, beliggenhed i 1.klitrække, havudsigt og egen sti til stranden!

Indretning
Det 150m2 store sommerhus er opført i moderne stil med et miks af rå murstensvægge, lange lodrette træpaneler og store glaspartier. Alt udstyr er moderne og i høj kvalitet, og sommerhuset er derfor placeret i vores luksuskategori. Huset er delt i to afdelinger og bindes sammen af en mellemgang med glasfacade med et fantastisk lysindfald. I den største afdeling finder man et kombineret køkken- og opholdsrum, tre værelser og et badeværelse, mens der i den mindre afdeling er et soveværelse og et større badeværelse med nedsænket badekar og sauna; denne del af sommerhuset kan med fordel fungere som voksenafdeling. Dette sommerhus er helt unikt; opbygning, indretning og stil går op i en højere enhed; det skal ganske enkelt opleves!

Udendørs
Fra sommerhusets mange glasfacader har man direkte udsigt til den store klitgrund, som grænser lige op til stranden i Grønhøj. Der er terrasse hele vejen rundt om huset, så det er altid muligt at finde en plads i solen eller i læ for Vestenvinden, som ofte kan være frisk, når man befinder sig så tæt på Vesterhavet.

Beliggenhed
Man har kun 60 meter til strandkanten fra sommerhuset, og de forceres hurtigt via den private sti; morgen- og aftendukkert er næsten obligatoriske med den korte afstand! Hele området ved Grønhøj er domineret af en smuk natur med bakker, moser, klitplantager og skove, og er et eldorado for vandrefolket. Er man kunstinteresseret ligger Munkens Galleri ganske kort fra sommerhuset, og man kan hurtigt finde flere gallerier, antikvitetshandlere eller besøge nogle af de spændende arbejdende værksteder i området. I Løkken er gode shoppingmuligheder, spisesteder og en golfklub, og har man børn med på ferien, kan de more sig med bowling og gokart i Action House eller en dag i Danmarks bedste forlystelsespark, Faarup Sommerland ved Saltum.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 9 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 150 m2
Grundareal: 2106 m2
Opført: 2016 
Afstande:
Vandet: 60 m
Indkøb: 550 m
Restaurant: 4,5 km
Golfbane: 4,8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 8.994,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.994,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 12.264,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  12.264,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:80 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
CarportJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:27 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:58 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen