- samlet udbud af sommerhuse i Furreby
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Furreby  /  Løkken Strand og By - Sdr. Strandvej 6 1.sal
<<Tilbage

Hus nr.  31176925 - Løkken Strand og By - Sdr. Strandvej 6 1.sal

Beskrivelse
Flot ferielejlighed i Løkken kun et stenkast fra Vesterhavet
I denne kvalitetslejlighed får I skønne rammer, og I er tæt på både stranden og den charmerende ferieby.

Indretning
Den flotte lejlighed ligger på 1. sal, og er helt ideel til en byferie eller som base, hvis I vil rundt i området og opleve mange af de spændende attraktioner og seværdigheder. Lejligheden er smukt og harmonisk indrettet i en lys og nordisk stil med rå murstensvægge, hvide elementer og frithængende bjælker i det høje loft. Her er god plads og luft mellem møblerne, så selvom I er de maksimale seks personer i lejligheden, vil det ikke føles trangt. Lejligheden råder over en entre med ekstra bordplade og håndvask, køkken, spisestue, stue, 2 soverum, badeværelse med brusekabine og en hems med to madrasser. Når I har været på stranden, kan I vaske og tørre håndklæder og badetøj i lejligheden, og har I brug for oplysninger og information om områdets mange muligheder, kan I logge på det trådløse internet; husk blot pc eller tablet hjemmefra. Bemærk, at indgangen til lejligheden er via en metaltrappe på bagsiden af bygningen, og at bilen kan parkeres på en fælles p-plads overfor.

Udendørs
Der hører ikke de store udearealer med til lejligheden, til gengæld ligger stranden bogstaveligt talt kun et stenkast væk, så det er nemt at tage maden og et tæppe under armen og arrangere en hyggelig picnic i klitterne, eller måske vil I tage aftenkaffen med ned til vandet for at se den smukke solnedgang. I kan lukke dobbeltdørene i spisestuen op og på den måde få lidt lys og luft ind i lejligheden.

Beliggenhed
Vesterhavet ligger kun 25 meter fra lejligheden, så der er fri adgang til en tur i bølgerne eller en frisk morgenvandretur i vandkanten. Løkken strand er kendt for de mange karakteristiske hvide strandhuse, og fra den lange mole kan I fiske og måske være heldige at fange aftensmaden selv. Ellers kan I besøge en af byens mange gode restauranter, hvor I også kan smage på nogle af de lokale råvarer. I Løkken og omegn er der et hav af seværdigheder og attraktioner; vi anbefaler bl.a. et besøg i Løkken Miniby, en tur op af Rubjerg Knude, en rundvisning på Børglum Kloster eller en tur ud at se nogle af de mange små og historiske kirker.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 142 m2
Opført: 1932 
Renoveret: 2015 
Afstande:
Vandet: 25 m
Indkøb: 100 m
Restaurant: 4 m
Golfbane: 2,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.672,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.672,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.963,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.963,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboks:80 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
MadrasJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
CentralvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen