- samlet udbud af sommerhuse i Saltum
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Saltum  /  Blokhus Strand og By - Bredbjergvej 55
<<Tilbage

Hus nr.  31176885 - Blokhus Strand og By - Bredbjergvej 55

Beskrivelse
Hyggeligt og klassisk sommerhus med god beliggenhed lige nord for feriebyen Blokhus
Dejlig og afslappende feriestemning tæt på både Vesterhavet og det populære Faarup Sommerland.

Indretning
Et klassisk og velholdt sommerhus, som oprindeligt er opført i 1973 og som gennemgik en stor renovering i 2004. I dag står det derfor klar til at modtage en masse forventningsfulde gæster, og rammerne er helt ideelle for familier, såvel som for to til tre par. Sommerhuset består af en entre, et badeværelse, et gæstetoilet, fire værelser, et åbent køkkenrum og et opholdsrum. Fra stort set alle rum er der en skøn udsigt til den omkringliggende natur og tænder man op i den store, flotte pejs er hyggen helt i top. Huset er udstyret med opvaskemaskine og parabol, og derudover kan man også benytte sig af det trådløse internet, hvis man medbringer pc eller tablets hjemmefra. Indretningen er holdt i lyse farver og møblerne er klassiske og brugbare, og der er rum nok til at man kan dele sig lidt op og lave forskellige aktiviteter eller snuppe en times alenetid. Kort sagt de perfekte rammer for enhver ferieform.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en 3000m2 stor naturgrund med masser af plads til at lege, spille bold og bare nyde sommerlivet. Der er flere terrasser rundt om huset, så man kan følge solen fra morgen til aften, og det er helt ideelt at spise aftensmad under den overdækkede del. Havemøbler, liggestole og grill er naturligvis til rådighed for gæsterne.

Beliggenhed
Bredbjerg er et natursmukt område kun et par kilometer nord for den populære ferieby Blokhus. Her er roligt og fredeligt og næsten garanti for at se lidt vildt spankulerende omkring. Fra sommerhuset er der kun lige under en kilometer til det store og fascinerende Vesterhav og cirka samme afstand til den sjove forlystelsespark Faarup Sommerland med karruseller og rutsjebaner til alle aldre og masser af arrangementer og koncerter sommeren over. Indkøb gøres nemmest i den lille by Hune, mens Blokhus byder på et stort udvalg af butikker og spisesteder, badeland og fitness og et stort aktivitetsprogram i alle store ferier; tjek evt. www.blokhus.dk for flere informationer.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau)

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 101 m2
Grundareal: 3069 m2
Opført: 1973 
Renoveret: 2004 
Afstande:
Vandet: 950 m
Indkøb: 2,4 km
Restaurant: 2,5 km
Golfbane: 4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.941,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.941,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.379,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.379,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
KøleskabJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:8 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen