- samlet udbud af sommerhuse i Kettrup Bjerge
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Kettrup Bjerge  /  Saltum - Trehøje 15
<<Tilbage

Hus nr.  31176875 - Saltum - Trehøje 15

Beskrivelse
Skønt luksussommerhus med dejlige udearealer og kort afstand til Vesterhavet
Sommerhuset til den store familie, som gerne vil være tæt på gode naturoplevelser og sjove udflugtsmål.

Indretning
Vi præsenterer her et nyere sommerhus af meget høj standard og med kvalitet som det gennemgående nøgleord. Hele huset er indrettet med smagfulde møbler og fine detaljer, bl.a. kan man sole sig i det fantastiske lysindfald fra opholdsrummets store panoramavinduer. Med tre soveværelser, to badeværelser og en hems med to madrasser, kan man uden problemer være en stor familie her, eller planlægge en fælles ferie for to mindre familier. De to luksuriøse badeværelser har flotte brusenicher, og det største badeværelse har desuden et spabadekar, hvor man kan slappe af efter en lang dag på stranden eller på tur rundt i området. Sommerhuset har alt i moderne udstyr og faciliteter, eksempelvis vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, mikroovn, parabol og trådløst internet. Desuden er her installeret et meget energibesparende klimaanlæg, som både sikrer, at temperaturen hele tiden er behagelig og at forbrugsomkostningerne holder sig på et fornuftigt niveau. Hele huset emmer af god stil, ro og hjemlig hygge, og prikken over i'et er at tænde op i brændeovnen og lade hele familien hygge sig sammen med et slag ludo eller en god film i tv'et; velkommen til en vellykket ferie!

Udendørs
Sommerhuset ligger i det efterspurgte område Lille Norge ved Saltum, hvor man er helt tæt på naturen, og hvor man ikke skal blive overrasket over at se fasaner, harer og andet råvildt på den store naturgrund. Medbring også gerne en kikkert, hvis man vil se nærmere på det varierede fugleliv i området. Der er terrasse rundt om en stor del af huset, og den sydvestvendte del er godt afskærmet fra vinden af et tæt læhegn; desuden er her gynge og sandkasse til de yngste og god plads til en fodboldkamp til de lidt større børn.

Beliggenhed
I Saltum er naturoplevelserne aldrig langt væk. Fra Guldagerhøj har man en fantastisk udsigt over Jammerbugten, ved Nols Sø kan man tage på fisketur og Vesterhavet ligger kun 1,2km fra sommerhuset og er lige fascinerende sommer som vinter. Børnene vil elske en dag eller to i Faarup Sommerland, som flere gange er kåret som Danmarks og en af Europas bedste forlystelsesparker, og hvor der er masser af aktiviteter til alle aldre. Viser vejret sig en dag fra den grå og kedelige side, anbefaler vi en tur til det subtropiske badeland i Blokhus, måske efterfulgt af en god frokost eller en dejlig middag på en af byens mange spisesteder.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau)

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 100 m2
Grundareal: 2500 m2
Opført: 2008 
Allergivenlig
Afstande:
Vandet: 1,2 km
Indkøb: 2,5 km
Restaurant: 2,2 km
Golfbane: 8,1 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.638,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.638,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.667,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.667,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:16 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:24 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen