- samlet udbud af sommerhuse i Løkken
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Løkken  /  Løkken Strand og By - Amalievej 13
<<Tilbage

Hus nr.  31176855 - Løkken Strand og By - Amalievej 13

Beskrivelse
Charmerende hus med unikt udsigt over Vesterhavet
Højt på en klittop og med herlig og unik udsigt over klitter og hav, ligger dette charmerende sommerhus. Huset er stedet for dig som sætter pris på en god beliggenhed.

Indretning
Huset er ældre, men velholdt og har en hyggelig atmosfære, som kan mærkes, allerede når man kommer ind ad døren. Her hersker en indbydende og varm stemning med møbler i tidløst design og mange kreative detaljer. Fra entréen kommer man ind i den hyggelige stue samt spiseafdelingen, hvor vægge og lofter er malet hvide og store vinduespartier giver godt lysindfald. Her kan man sidde og nyde alle dagens måltider med udsigt over klitter og hav, mens ilden knitrer i brændeovnen. Fra det lille men vedudstyrede køkken er der adgang til den store flotte terrasse. Huset råder desuden over to soveværelser med dobbeltseng og egner sig bedst til et par eller en lille familie, der gerne vil opleve den typiske danske sommerhusstemning i Vesterhavets natursmukke omgivelser.

Udendørs
Fra holdepladsen fører en lille trappe op til huset, som ligger på en flot naturgrund højt på en klittop og byder på den flotteste panoramaudsigt over Vesterhavet og det rolige klitlandskab. Med det dejlige terrasseareal, som omgiver huset, er der altid mulighed for at nyde solen og tilbringe mange timer udenfor i den flotte natur. Hver morgen kan I sidde her med en kop kaffe og nyde den smukke solopgang. Grill, havemøbler og liggestole er til rådighed for sommerhusets gæster.

Beliggenhed
Med kun 130 meter til stranden har det aldrig været nemmere at tage sig en dukkert i de store blå bølger. Kettrup Bjerge ligger lige mellem de populære feriebyer Løkken og Blokhus og byder på skønne naturoplevelser i det grønne og bakkede terræn. Tag f.eks. turen til Ørnbjerg, som hæver sig 43 meter over jorden og i godt vejr giver udsigt til både Hanstholm i syd og Rubjerg Knude mod nord. I både Løkken og Blokhus findes der flere gode indkøbsmuligheder og et væld af spændende butikker og området byder på fantastiske oplevelser for hele familien, så som Fårup Sommerland, Rubjerg Knude Fyr, Børglum Kloster eller Family Farm Fun Park.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 43 m2
Grundareal: 2000 m2
Opført: 1938 
Renoveret: 2009 
Afstande:
Vandet: 130 m
Indkøb: 2,2 km
Restaurant: 2,2 km
Golfbane: 3,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.225,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.225,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 3.225,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.225,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:5 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen