- samlet udbud af sommerhuse i Blokhus
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Blokhus  /  Blokhus Strand og By - Egebæksvej 20
<<Tilbage

Hus nr.  31176755 - Blokhus Strand og By - Egebæksvej 20

Beskrivelse
Flot og børnevenligt luksushus med pool, spa og sauna, i gåafstand til Blokhus Strand.
Lige nord for Blokhus By ligger dette skønne sommerhus, som med alle moderne faciliteter og en fantastisk beliggenhed er det perfekte valg for den store familie, der ønsker at holde en aktiv ferie tæt på Vesterhavet.

Indretning
Sommerhuset er flot vedligeholdt og fremstår overalt lyst og moderne med en hyggelig atmosfære. Kvaliteten er i top, og med den skønne beliggenhed er huset populært og lejes ofte ud til de samme gæster år efter år. Den praktiske indretning med fire værelser og toilet i den ene ende, gør huset funktionelt for børnefamilier, og med den økonomiske og miljøvenlige varmepumpe holdes forbrugsomkostningerne nede på et meget rimeligt niveau. I køkkenet er alle tænkelige hjælpemidler og hårde hvidevarer, mens der i hele huset findes i alt fire fjernsyn, en computer, en stor Canal Digital-pakke, et trådløst internet, Apple-tv og en PlayStation 3 spillekonsol. Man har desuden mulighed for at bruge den opstillede telefon til indgående opkald og udgående opkald til danske fastnetnumre. Midt i huset er en brændeovn, som spreder varme og hygge på kolde morgener og aftener, brændet hertil er inkl. prisen, og på hemsen vil børnene elske at lege hule eller slappe af på madrasserne. Huset har efter en grundig gennemgang fået energistempel A fra Feriehusenergi.dk, og lever på bedste vis op til alle krav om energibesparende tiltag.

Poolrum
Fra opholdsrummet kan man gå ud i det flotte poolrum med panoramavinduer og udsigt over den flotte klitgrund. Her er et 16m2 stort bassin med svømmetræner og bølgemaskine, et spabad og adgang til solarium og softsauna til urter og med infrarød varme, valgfri temperatur- og fugtighedsniveau. Vandet i poolen varmes op af en luft til vand-varmepumpe, og tilsammen reducerer husets to pumper CO2 niveauet og forbruget med op til 80%. Der er valgmuligheder nok for både børn og voksne.
Pool størrelse
L 5,7 x B 2,8 x D 1,1 m.

Udendørs
Sommerhusets store og vidunderlige klitgrund lægger op til leg, gemme og tumlen i de kuperede bakker, mens de voksne kan nyde naturen og lyden af Vesterhavet på de store terrasser, som omgiver en stor del af huset. Mod vest er en del af terrassen overdækket, her er skønt at spise eller sidde om aftenen, når duggen falder. Til de mindste er her sandkasse og gynge, og grill, havemøbler og liggestole må naturligvis benyttes af husets gæster.

Beliggenhed
Med kun 300 meter til stranden i Blokhus, vil en stor del af ferietiden sikkert gå med at bade i Vesterhavet og lege i sandet og de høje klitter. I Blokhus By er der sommeren over stor aktivitet; koncerter, fødevaremarked og kanonaffyring, bare få at nævne nogle få eksempler. Det er også altid muligt at finde en familievenlig restaurant og en åben iskiosk. Et par kilometer væk fra huset ligger Jambo Feriepark, her kan man tage en dyst på Nordeuropas største og flotteste minigolfbane, og ønsker man mere action, anbefaler vi at bruge en dag eller to i Danmarks bedste forlystelsespark, Faarup Sommerland. Her kan man prøve kræfter med vilde rutchebaner, sjove karusseller, riverrafting og meget, meget mere.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Blokhus Feriecenter, Blokhus) hele året!

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 152 m2
Grundareal: 3000 m2
Opført: 1989 
Renoveret: 2015 
Afstande:
Vandet: 300 m
Indkøb: 2,5 km
Restaurant: 2,5 km
Golfbane: 4,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.233,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.233,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 16.226,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  16.226,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
PoolJa
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
Brænde inkl.Ja
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Spillekonsol:
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:75 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:96 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
SolenergiJa
Varmepumpe med kølJa
VarmepumpeJa
BørnevenligJa
CykelvenligJa
VandrevenligJa
HundevenligJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen