- samlet udbud af sommerhuse i Blokhus Strand og By
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Blokhus  /  Blokhus Strand og By  /  Blokhus Strand og By - Pirupshvarre Klit 6
<<Tilbage

Hus nr.  31176580 - Blokhus Strand og By - Pirupshvarre Klit 6

Beskrivelse
Smukt sommerhus i Blokhus' første klitrække og med få meter til Vesterhavet Drømmesommerhus på stor klitgrund med dejlig stor terrasse og udsigt over landskabet.

Indretning
Sommerhuset lejes kun ud få uger om året, da ejerne selv anvender det året rundt. Huset er derfor meget populært, og det med god grund; her er en helt igennem hyggelig og meget personlig indretning, foruden god plads, mange moderne faciliteter og en skøn udsigt. Her er plads til otte overnattende personer, fordelt på tre værelser og hemse, og med to badeværelser kan man sagtens være én stor eller to mindre familier sammen her. Sommerhuset er yderst velholdt, og i bryggerset er opsat både vaskemaskine og tørretumbler, så man hele tiden kan have rent og tørt badetøj til de mange badeture i Vesterhavet. Desuden brændeovn og gratis og trådløst internet i hele sommerhuset. Det er muligt at kontakte bureauet og høre om mulighederne for at leje sommerhuset udenfor sæsonen.

Udendørs
Fra den store klitgrund har man en flot udsigt over de sidste store klitter ned mod stranden, og mod nord kan man kigge til Vesterhavet. Sommerhuset har en stor træterrasse, hvor der er rigelig med plads til at slikke sol og nyde et hyggeligt grillmåltid. Bemærk, at det kun er muligt at parkere nedenfor huset, og at man skal gå ca.50 meter op ad trapper for at komme til indgangen ved terrassen.

Beliggenhed
Med kun 25 meter til Vesterhavet har man alle muligheder for at skabe sin egen badeferie med morgen og aftendukkerter eller hele dage ved stranden med tid til at soppe, tumle i klitterne og bygge sandslotte. Blokhus By ligger en rask gåtur væk og byder på et blomstrende forretningsliv, et godt udvalg af spisesteder og mange aktiviteter sommeren over på Torvet. Et par kilometer fra byen ligger Faarup Sommerland med et væld af sjove forlystelser, og trænger man en dag til lidt storby-stemning, tager det kun en lille halv time i bil til Ålborg med gågader, shoppingcentre, cafeer, museer og forskelige attraktioner.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau)

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 150 m2
Grundareal: 5000 m2
Opført: 2004 
Afstande:
Vandet: 125 m
Indkøb: 1,9 km
Restaurant: 1,9 km
Golfbane: 3,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.170,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.170,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 10.417,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  10.417,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
GasblusJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:12 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:24 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen