- samlet udbud af sommerhuse i Løkken
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Løkken  /  Løkken Strand og By - Bettysvej 4
<<Tilbage

Hus nr.  31176555 - Løkken Strand og By - Bettysvej 4

Beskrivelse
Yderst charmerende lille sommerhus ved Vesterhavet
Står ro og hygge højt på ferieønskelisten? Så er dette skønne sommerhus i gåafstand til Løkken Strand sikkert noget for jer.

Indretning
Et mindre sommerhus på 60 m2 med en gennemført hyggelig og charmerende indretning, hvor man fra første sekund føler, at freden sænker sig. Sommerhuset er møbleret i en traditionel sommerhus-stil, hvor der er kælet for alle detaljer, og de lyse farver på vægge og tekstiler går godt i spænd med lyset fra de mange vinduer i opholdsrummet. Huset er velholdt og fremstår derfor i meget god stand med et godt udstyret køkken, opholdsrum med spisebord, stue og brændeovn, tre værelser og et badeværelse. Fra stuen og terrassen er der udsigt til Vesterhavet, hvor man kan nyde havets skiften hele året rundt. Sommerhuset kan rumme op til seks overnattende personer, så både en lille familie eller to par vil få en hyggelig og afslappende ferie i huset.

Udendørs
Med sommerhusets beliggenhed på en kuperet klitgrund lidt syd for den charmerende badeby Løkken, kan man holde sin ferie i fred og ro og have tiden for sig selv. Hvis behovet opstår, er det muligt via stier at tage en spadseretur ind til Løkkens bymidte. Fra hovedvejen (Redningsvejen Nord) fører en stejl indkørsel op til en privat garage. Her parkerer man bilen, og går ad en lille sti gennem klitterne op til huset. Huset ligger helt for sig selv og midt i naturen.

Beliggenhed
Huset ligger midt i klitterne i et område, som kaldes "Johannes Sørensens Klit". Området er et fælles areal, som ligger syd for badebyen Løkken, der de senere år har udviklet sig til at være en rigtig hyggelig ferieby, med mange aktiviteter og dejlige spisesteder. Området er derfor attraktivt for såvel familier som for par, hvor man både kan nyde hinanden og den dejlige natur ved det brusende Vesterhav.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Boligareal: 60 m2
Grundareal: 1000 m2
Opført: 1949 
Renoveret: 2009 
Afstande:
Vandet: 160 m
Indkøb: 2,3 km
Restaurant: 2,3 km
Golfbane: 3,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.638,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.638,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.406,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.406,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:9 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen