- samlet udbud af sommerhuse i Lønstrup Strand og By
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Lønstrup  /  Lønstrup Strand og By  /  Lønstrup Strand og By - Næsset 4
<<Tilbage

Hus nr.  31176455 - Lønstrup Strand og By - Næsset 4

Beskrivelse
Pænt og velholdt sommerhus med swimmingpool centralt i Lønstrup
Ønsker I et pænt og moderne sommerhus med swimmingpool og korte afstande til både strand og indkøb, så er dette sommerhus sikkert lige noget for jer.

Indretning
Velkommen til et flot og velholdt hus centralt i Lønstrup. Huset er stort og med gode faciliteter, og det er indrettet med lyse materialer. Huset har et stort opholdsrum med mange store vinduer, som giver et dejligt lys og udsyn. Der er desuden udsigt fra opholdsrummet til swimmingpoolen. Huset har både brændeovn, opvaskemaskine, internet og fjernsyn med både danske og udenlandske kanaler. Der er desuden to flotte og store badeværelser, hvoraf der er sauna på det ene. Der er terrasser på begge sider af huset.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en 1497 m2 stor grund. Der er terrasser på begge sider af sommerhuset, og den ene terrasse har et læhegn, hvor der kan findes læ. Til huset er der en grill, havemøbler og liggestole, så der er gode muligheder for at udnytte de udendørs arealer.

Beliggenhed
Med en beliggenhed på under 300 meter til både stranden og byen, så har I alt indenfor rækkevidde i dette sommerhus. I kan gå til vandet og til byen, som er kendt for sine mange arbejdende kunsthåndværkere og gallerier og har flere anerkendte spisesteder at byde på. Syd for byen kan I bestige Rubjerg Knude og nord for byen tage et par afslappende timer i wellnessafdelingen på Skallerup Seaside Resort. Fra Lønstrup er der lige langt til Hjørring og Hirtshals, som er de nærmeste større byer. Hjørring har shoppingcenter, biograf, museum og teater, mens Hirtshals byder på en flot havnekaj, det store fyrtårn med fremragende udsigt over området og Oceanariet med Nordeuropas største akvarium og de berømte klumpfisk.

Poolrum
I det store og moderne poolrum er der både en stor pool med et mindre, afgrænset område til de små børn, og en spa, hvor man kan sidde og slappe af i det varme vand og samtidig være i nærheden af poolen. Poolrummet vil med garanti være en succes for hele familien. Det ene af husets badeværelser hører til poolrummet, hvilket er praktisk, når man efter en tur i poolen vil have skyllet kloren af kroppen. Der er desuden diverse legetøj i poolrummet, blandt andet badebolde.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 143 m2
Grundareal: 1497 m2
Opført: 2000 
Afstande:
Vandet: 250 m
Indkøb: 100 m
Restaurant: 70 m
Golfbane: 3,8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.770,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.770,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 12.744,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  12.744,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:44 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
MadrasJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
PoolJa
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
Engelske kanalerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen