- samlet udbud af sommerhuse i Grønhøj Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Grønhøj Strand  /  Grønhøj - Kringelbækvej 67
<<Tilbage

Hus nr.  31176435 - Grønhøj - Kringelbækvej 67

Beskrivelse
Luksussommerhus med smagfuld indretning og på skøn afskærmet grund i Grønhøj
Er man til kvalitet og luksus på ferien, anbefaler vi dette gennemførte sommerhus i det dejlige område ved Grønhøj. Her er spabad, brændeovn og en stor omkransende terrasse, som giver mulighed for mange udetimer.

Indretning
Sommerhuset er flot indrettet i smagfuld stil, fortrinsvist i sort-hvide farver, og med loft til kip og store vinduespartier er her lyst og venligt. Køkkenet er udstyret med alle tænkelige hjælpemidler og ligger i åben forbindelse med spiseafdelingen, så det er nemt både at servere maden og rydde op igen. I stuen er flere hyggekroge med sofaer og lænestole og med en dejlig udsigt over grunden. De tre værelser er alle med dobbeltsenge og skabsplads, og de to badeværelser er begge med bruser og varme i gulvet, det ene har desuden et spabad med plads til to personer. Sommerhuset egner sig fint til familier med små børn, her er nemlig både seng og stol til de mindste, og trænger de til en pause med et spil på iPad eller pc, er her installeret gratis internetforbindelse.

Udendørs
Den store naturgrund er omkranset af træer, så man er afskærmet fra naboer og forbipasserende. Plænen lægger op til boldspil og gemmeleg, mens de mindste vil fryde sig over sandkassen og gyngen. De voksne kan nyde sommeren på den store træterrasse, som løber hele vejen rundt om sommerhuset. Det er således altid muligt at finde en solplet, og trænger man til at køle lidt af, kan man sætte sig ind på den del af terrassen, som er overdækket. Her er det også rart at spise eller sidde i læ om aftenen. Bilen kan parkeres og stilles i skygge i carporten.

Beliggenhed
Grønhøj ligger mellem de to byer Løkken og Saltum, hvor der er gode indkøbsmuligheder. I Løkken er en del populære spisesteder, og på torvet finder man Bolcheriet, hvor der hver dag produceres bolcher på god gammeldags manér med håndkraft. Ved Saltum ligger det populære Faarup Sommerland med aktiviteter for hele familien; er man til vilde rutchebaner, riverrafting eller ponyridning er det et sikkert valg til en udflugt. I hele området ved Grønhøj kan man vandre på de mange naturstier, og den brede, hvide sandstrand er en af Vestkystens smukkeste.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 119 m2
Grundareal: 1750 m2
Opført: 2011 
Allergivenlig
Afstande:
Vandet: 1,2 km
Indkøb: 800 m
Restaurant: 4,5 km
Golfbane: 5,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.562,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.562,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.417,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.417,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
CarportJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:21 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:41 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
BørnevenligJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen