- samlet udbud af sommerhuse i Kettrup Bjerge
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Kettrup Bjerge  /  Grønhøj - Magdalenevej 14 c
<<Tilbage

Hus nr.  31176320 - Grønhøj - Magdalenevej 14 c

Beskrivelse
Indretning
Dette store, flotte og moderne sommerhus med aktivitetsrum vil være færdigt og klar til brug i maj måned 2017, så tøv ikke med allerede nu at booke det til en uforglemmelig sommerferie med hele familien. Her vil nemlig være plads til flere familier, eller flere generationer i den samme familie, så har I en fødselsdag eller mærkedag, som I gerne vil fejre sammen, er dette sommerhus oplagt som rammerne dertil. Det vil have fire værelser og to badeværelser, hvoraf det ene får både spabad og sauna, så det både er nemt og billigt at skabe sin egen lille wellnessoase. Derudover får huset et stort køkken-alrum, hvor alle kan mødes til madlavning, spisning og hygge med spil, kort, tegning andre hyggelige sysler. Køkkenet bliver udstyret med alverdens hjælpemidler og hårde hvidevarer, så man ikke skal bruge al for meget af den sparsomme ferietid på praktiske opgaver. I stueafdelingen kommer en flot brændeovn, som giver en dejlig varme, hvis man holder ferie i de kølige måneder udenfor sommersæsonen, og kan man ikke undgå at tjekke mails undervejs har man mulighed for at logge på det trådløse internet, husk blot pc eller tablet hjemmefra.

Aktivitetsrum
Vælger man dette sommerhus, er der garanti for lidt point hos børnene, for de får deres helt eget aktivitetsrum med tv, bordtennis, spillekonsol og pool/billardbord. Ingen kommer til at kede sig her, heller ikke de voksne, hvis de får lov at låne rummet en times tid.

Udendørs
Sommerhuset bygges på en stor naturgrund ikke så langt fra et feriecenter, hvor man om sommeren kan hente rundstykker, aviser og andre småting hos købmanden. Der kommer sandkasse og gynger til børnene, og til de voksne anlægges der flere gode terrasser, så der bliver rig mulighed for at nyde solen og holde hyggelige grillaftenener.

Beliggenhed
Vesterhavet, det store blå og brusende hav, ligger knapt 600 meter fra sommerhuset. Man kan gå derned ad stierne eller tage den almindelige nedkørsel ad Grønhøj Strandvej, hvis man skal have en lidt større oppakning med. Grønhøj ligger mellem de større feriebyer Blokhus og Løkken, som begge har et godt udvalg af butikker, spisesteder og masser af aktiviteter på programmet i alle ferier, se evt. mere information på www.blokhus.dk. Fra Grønhøj er der heller ikke langt i bil til nogle af Nordjyllands bedste attraktioner; Skallerup Seaside Resort med badeland og legeland, Oceanariet med masser af oplevelser og viden om livet på og i Nordsøen eller Ålborg med en flot Zoologisk Have, flere spændende museer og skøn stemning i de to centrale gågader. Mulighederne er mange, det gælder bare om at vælge!

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 12 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 147 m2
Grundareal: 1252 m2
Opført: 2017 
Afstande:
Vandet: 580 m
Indkøb: 780 m
Restaurant: 3,5 km
Golfbane: 6,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.453,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.453,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 11.345,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  11.345,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:90 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Spillekonsol:
BillardJa
GulvvarmeJa
PoolbordJa
BordtennisJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
VandrevenligJa
AktivitetshusJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen