- samlet udbud af sommerhuse i Nørlev Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Nørlev Strand  /  Nørlev Strand - Udemarken 24
<<Tilbage

Hus nr.  31176310 - Nørlev Strand - Udemarken 24

Beskrivelse
Hyggeligt og velholdt sommerhus med brændeovn og bjælkehytte-stemning
Blot 100 meter fra stranden finder man dette meget charmerende sommerhus i åbne og naturskønne omgivelser.

Indretning
Sommerhusets centrale rum er det store, åbne og lyse alrum med køkken, spisebord, hyggeligt sofahjørne inklusiv brændeovn og tv, samt en lille "karnap", hvor man kan sidde med en god bog eller bare nyde udsigten til det fascinerende klitlandskab gennem de store glasdøre ved terrassen. Derudover råder huset over tre fine soveværelser, alle indrettet med dobbeltsenge og med skabsplads til tøj, sko og andet medbragt bagage. Badeværelset er fint og rummeligt og har en vaskemaskine, så man kan vaske badetøj og håndklæder til de mange badeture i Vesterhavet. Hele sommerhuset er indrettet med gode og klassiske møbler, og udlejeren har gjort sig umage med at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære gennem billeder, tekstiler, brugskunst og andre pynteting. Og med moderne udstyr som opvaskemaskine, varmepumpe med køl og trådløst internet, er man sikker på at kunne holde en afslappende ferie langt væk fra hverdagens stress og jag.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor, kuperet naturgrund og tilbyder et stort terrasseareal på tre af husets fire sider. Der er havemøbler, liggestole og grill til rådighed, så her er lagt op til mange timers udendørs hygge. Grunden grænser op til marker, hvor man kan være heldig at se køer og andre dyr og ellers er der udsigt til de fascinerende indlandsklitter med marehalm og sand i skøn forening.

Beliggenhed
Meget tæt på sommerhuset finder man Nørlev Strand, faktisk kun 100 meter væk og derfor kan man da også hele tiden høre det bruse i baggrunden. Det er oplagt at starte og slutte dagen med en dukkert, eller tage en lang og frisk gåtur i vandkanten og lade sig blæse igennem, både fysisk og mentalt. Nørlev ligger lidt nord for Lønstrup, en charmerende lille ferieby, som især er kendt for sine lokale kunsthåndværkere og anmelderroste spisesteder. Lidt nord for byen ligger Skallerup Seaside Resort med aktiviteter for hele familien og det berømte wellnessområde Romulus. Nærmeste storby er Hjørring med biograf, teater, shoppingcenter og gågade med spændende butikker og gode cafeer.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 70 m2
Grundareal: 3000 m2
Opført: 1975 
Renoveret: 2006 
Afstande:
Vandet: 100 m
Indkøb: 1,8 km
Restaurant: 1,8 km
Golfbane: 5,6 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.007,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.007,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.917,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.917,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
Engelske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Udsigt over landskabJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen