- samlet udbud af sommerhuse i Klegod
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Nord  /  Klegod  /  Klegod - Lyngdraget 8
<<Tilbage

Hus nr.  31176069 - Klegod - Lyngdraget 8

Beskrivelse
På en dejlig meget ugenert, letkuperet og læfyldt grund på mere end 2000 kvm., finder man dette enkle og traditionelle danske sommerhus, som er opført i røde mursten. Huset og omgivelserne indbyder til en afslappende ferie for hele familien. Her er plads til udendørsaktiviteter og leg og man er ikke langt fra store naturoplevelser og Vesterhavet.

Indretning

Indendørs har huset murstensgulve overalt, og indrettet med kombineret stue og køkken i åben forbindelse. Køkkenet er lyst og med komfur med ovn, emhætte samt køleskab med fryser. Stuen er personligt indrettet og har brændeovn, spisestue møbler, en sofagruppe og fladskærms-tv. Fra stuen er der adgang til sydvendt delvis overdækket terrasse, hvor der er havemøbler til rådighed. Fra fordelingsgangen har man adgang til de tre soveværelser, hvoraf en har en dobbeltseng, en har en køjeseng og en har en enkeltseng. Badeværelset har bruseniche, håndvask og toilet.

Der er gratis trådløst internet.

1 Husdyr er tilladt.

Udendørs

Den skønne naturgrund er bevokset med fyrretræer, og der er en lille græsplæne som kan benyttes af både børn og "barnlige sjæle", til udendørs spil og aktiviteter.

Beliggenhed

Sommerhuset er beliggende Lyngdraget 8 i Klegod på en dejligt ugenert grund, hvor man virkelig kan være sig selv. Her mellem Søndervig og Hvide Sande er man tæt på Vesterhavet, som man når til fods på 10 minutter. Ved stranden kan man nyde ferien med hele familien, slappe af i solen og bade i vandet. Man kan roligt lade bilen stå ved sommerhuset, for der er cykelsti til både Hvide Sande og Søndervig. I Søndervig finder man gode indkøbs- og spisemuligheder og der er mange sjove fritidsaktiviteter for hele familien, bl.a. det store aktivitets-center Beach Bowl. Man må heller ikke snyde sig selv for en tur til fiskerbyen Hvide Sande, hvor man kan opleve den aktive havn og smage på områdets fiskespecialiteter. Den aktive handelsby Ringkøbing med mange forretninger og det hyggelige gamle torve-miljø, er bestemt også et besøg værd.

Generel information:
Personer: 3 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 70 m2
Grundareal: 2000 m2
Opført: 1975 
Afstande:
Vandet: 1,1 km
Indkøb: 2,6 km
Restaurant: 2,6 km
Kyst: 1,1 km
Golfbane: 3,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.545,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.545,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.414,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.414,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboks:20 
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
Antal etager i lejemålet:
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og avreise (check in/check out)
Ankomst er normalt mellom kl. 15.00-16.00 og avreise er senest kl. 10.00. Det presise tidspunkt vil fremgå i leiebeviset, som du mottar fra utleiebyrået etter gjennomført booking.

Hvis du forventer å ankomme meget sent eller en annen dag enn den som er angitt i bookingen, bes du meddele utleiebyrået dette i god tid, slik at nøkkelutleveringen kan arrangeres på riktig måte.

Nøkkelutlevering
Når du har gjennomført bookingen mottar du et leiebevis fra utleiebyrået, hvor nøkkelutleveringsstedets addresse er angitt.

Nøkkelutleveringsstedet er typisk utleiebyråets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gjennomført bookingen mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på den første betalingsrate, som utgjør 25% av leieprisen.

Den andren rate er det resterende beløp og skal være utleiebyråets i hender senest 60 dager før ankomst.

Hvis bookingen gjennomføres mindre enn 60 dager før leieperiodens begynnelse mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på hele beløpet som skal betales straks.

El-forbruk
Prisen pr. kWh kan variere alt etter fasiliteter og område i Danmark. Forbruk avregnes i forbindelse med avreise.

Depositum
Utleiebyrået krever et depositum, som kreves sammen med betalingen. Prisen avhenger av husets fasiliteter. Depositumet returneres senest 2 uker etter avreise, såfremt det er utført tilfredsstillende kontroll av ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen