- samlet udbud af sommerhuse i Hvide Sande
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Nord  /  Hvide Sande  /  Hvide Sande - Æ Gammel Havn 9
<<Tilbage

Hus nr.  31175929 - Hvide Sande - Æ Gammel Havn 9

Beskrivelse
Du får her en fantastisk mulighed for at bo i det autentiske miljø ved Tyskerhavnen i Hvide Sande og samtidig opleve en feriebolig, du aldrig har drømt om!

Huset bruges i perioder af kunstnere, der har åbent værksted og galleri i husets store stue. Derfor kan du opleve at en kunstener har sat sit særpræg på indretningen eller dekorationen af huset. Når huset ikke benyttes af kunstnere, kan du leje det som en feriebolig. Se i kalenderen, hvornår det er ledigt til din ferie.

Ferieboligen er en rigtig egoist bolig, der henvender sig til et par, der vil have en anderledes oplevelse i ferien. Nyd udsigten over havnen, oplev det farverige lokalmiljø og slap af i smukke og inspirerende omgivelser.

Indretning
Feriehuset er indrettet med en stor stue, med et fantastisk lysindfald. Fra stuen er der adgang til et mindre køkken, der også fungerer som gang til soveværelset. I Soveværelset finder du foruden en dobbeltseng også en lille arbejdsplads. I badeværelset er der bruser og toilet.

Beliggenhed
Du bor lige midt imellem de gamle redskabshuse ved Tyskerhavnen i Hvide Sande. Fra feriehuset er der udsigt ud til havnen, hvor du kan følge med i lovet blandt de lokale fjordfiskere. Indenfor 10 minutter gang finder du centrum af Hvide Sande, med masser af indkøbsmuligheder og gode spisesteder. Vesterhavet er også tæt på, hvis du får lyst til en gå-tur ved vandet eller en dukkert.

Er du kunstner og vil høre mere om muligheden for at benytte kunstnerboligen, skal du kontakte Feriepartner Hvide Sande for mere information.

Generel information:
Personer: 2 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 50 m2
Grundareal: 100 m2
Opført: 2016 
Afstande:
Vandet: 1,3 km
Indkøb: 1000 m
Fjord: 25 m
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.682,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.682,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 3.268,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.268,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
KøleskabJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
Vinyl/linoleum/laminat/korkgulvJa
Flise/klinkegulvJa
Vinyl/linoleum gulvJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
TerrasseJa
Diverse information
Slutrengøring inkl.Ja
FjordudsigtJa
Udsigt til vandJa
Til svømmehal:350 m
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og avreise (check in/check out)
Ankomst er normalt mellom kl. 15.00-16.00 og avreise er senest kl. 10.00. Det presise tidspunkt vil fremgå i leiebeviset, som du mottar fra utleiebyrået etter gjennomført booking.

Hvis du forventer å ankomme meget sent eller en annen dag enn den som er angitt i bookingen, bes du meddele utleiebyrået dette i god tid, slik at nøkkelutleveringen kan arrangeres på riktig måte.

Nøkkelutlevering
Når du har gjennomført bookingen mottar du et leiebevis fra utleiebyrået, hvor nøkkelutleveringsstedets addresse er angitt.

Nøkkelutleveringsstedet er typisk utleiebyråets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gjennomført bookingen mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på den første betalingsrate, som utgjør 25% av leieprisen.

Den andren rate er det resterende beløp og skal være utleiebyråets i hender senest 60 dager før ankomst.

Hvis bookingen gjennomføres mindre enn 60 dager før leieperiodens begynnelse mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på hele beløpet som skal betales straks.

El-forbruk
Prisen pr. kWh kan variere alt etter fasiliteter og område i Danmark. Forbruk avregnes i forbindelse med avreise.

Depositum
Utleiebyrået krever et depositum, som kreves sammen med betalingen. Prisen avhenger av husets fasiliteter. Depositumet returneres senest 2 uker etter avreise, såfremt det er utført tilfredsstillende kontroll av ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen