- samlet udbud af sommerhuse i Årgab
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Syd  /  Årgab  /  Aargab - Tingodden 248
<<Tilbage

Hus nr.  31175749 - Aargab - Tingodden 248

Beskrivelse
Dette hyggelige sommerhus har en unik indretning med træpaneler på vægge og lofter og synlige bjælker. Loftet går til kip og giver en fantastisk rumfornemmelse. Planløsningen er perfekt til 6 personer.

Indretning

Med det samme man træder ind i sommerhuset, fornemmer man den gode atmosfære. Stue og køkken-alrum er i åben forbindelse med hinanden og dette rum er husets omdrejningspunkt. Her er en god sofa-gruppe, en brændeovn som spreder god varme og et fladskærms TV med parabolkanaler.Her er også et godt flisebadeværelse med vaskemaskine, tørretumbler, bruser og toilet. De tre soveværelser har som resten af huset trægulve. To af værelserne har dobbeltsenge, mens det sidste har en køjeseng.

Der er gratis trådløs internetforbindelse i sommerhuset.

Udendørs

Mod syd er der en delvist overdækket terrasse med havemøbler, liggestole og en grill. Her har man solen det meste af dagen og terrassen er delvist afskærmet mod de omkringliggende huse af en vold og beplantning. Mod Nord ved indgangen til huset, er der en lille terrasse.

Beliggenhed

Fra sommerhuset er der 400 meter til Vesterhavet og de lange sandstrande. Sommerhuset er beliggende på Tingodden i Aargab, som er et attraktivt sommerhusområde tæt på Hvide Sande, Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. I Hvide Sande er der gode indkøbsmuligheder og et stort udbud af spisesteder. Her syd for Hvide Sande, finder man også et af de bedste områder på Holmsland Klit til at dyrke vandsport, som f.eks. windsurfing, kitesurfing og havkajak. Fra Tingodden kan man cykle ad grusstier til Hvide San-de og helt til Nymindegab.

Hunde er velkomneI dette sommerhus må du medbringe op til to hunde. De store naturområder på Holmsland Klit er perfekt for feriegæster der medbringer hunde. I Nymindegab og ved Ringkøbing er der desuden hundeskove, hvor hundene må løbe frit hele året. Husk at føre din hund i snor når du er udenfor. I vinterhalvåret må hunde løb frit på stranden. Husk at tage hensyn til andre feriegæster når du færdes med din hund i naturen.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 70 m2
Grundareal: 2600 m2
Opført: 1981 
Afstande:
Vandet: 300 m
Indkøb: 4,2 km
Restaurant: 4,2 km
Kyst: 300 m
Fjord: 750 m
Golfbane: 19 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.276,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.276,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.691,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.691,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:40 
OpvaskemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:11 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:22 kWh
ElvarmeJa
Til svømmehal:4,9 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og avreise (check in/check out)
Ankomst er normalt mellom kl. 15.00-16.00 og avreise er senest kl. 10.00. Det presise tidspunkt vil fremgå i leiebeviset, som du mottar fra utleiebyrået etter gjennomført booking.

Hvis du forventer å ankomme meget sent eller en annen dag enn den som er angitt i bookingen, bes du meddele utleiebyrået dette i god tid, slik at nøkkelutleveringen kan arrangeres på riktig måte.

Nøkkelutlevering
Når du har gjennomført bookingen mottar du et leiebevis fra utleiebyrået, hvor nøkkelutleveringsstedets addresse er angitt.

Nøkkelutleveringsstedet er typisk utleiebyråets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gjennomført bookingen mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på den første betalingsrate, som utgjør 25% av leieprisen.

Den andren rate er det resterende beløp og skal være utleiebyråets i hender senest 60 dager før ankomst.

Hvis bookingen gjennomføres mindre enn 60 dager før leieperiodens begynnelse mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på hele beløpet som skal betales straks.

El-forbruk
Prisen pr. kWh kan variere alt etter fasiliteter og område i Danmark. Forbruk avregnes i forbindelse med avreise.

Depositum
Utleiebyrået krever et depositum, som kreves sammen med betalingen. Prisen avhenger av husets fasiliteter. Depositumet returneres senest 2 uker etter avreise, såfremt det er utført tilfredsstillende kontroll av ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen