- samlet udbud af sommerhuse i Hvide Sande
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Nord  /  Hvide Sande  /  Hvide Sande - Æ Gammel Havn 30
<<Tilbage

Hus nr.  31175709 - Hvide Sande - Æ Gammel Havn 30

Beskrivelse
Bygget i 2015 med plads til max 4 personer. Her kan man nyde havnen og bymiljøet på nærmeste hold.

Indretning
Hyggelig og moderne hytte beliggende i det gamle havneområde "Tyskerhavnen", hvor fjordfiskerne oprindeligt holdt til. Hytten er placeret i et hyggeligt miljø, hvor der nu findes gamle og nye huse, som giver et charmerende og autentisk miljø. Huset har 4 sovepladser - et værelse har dobbelt seng med elevation samt en 12 m2 hems, hvor der er 2 enkeltsenge, som kan sættes sammen til en dobbeltseng. På hemsen er der to ovenlysvinduer, hvorfra man har en fantastisk udsigt. Der en lille stue, med fladskærms-TV (danske og tyske kanaler) og gratis trådløst internet. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, her er der opvaskemaskine, og en køleskab med fryser på 100 L. Pænt badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Der er gulvvarme overalt i dette hus. Der er installeret en varmepumpe, således at man let får den ønskede varme i huset.

Udendørs
Der hører en dejlig terrasse med havemøbler og grill til huset - her kan man kan nyde både morgen og aften kaffen. Der er en aflåst depotrum, som man bl.a. kan bruge til at opbevare fiskestængerne.

Beliggenhed
Med en central placering lige midt i Hvide Sande ligger Tyskerhavnen, hvor lokale fjordfiskere dagligt lander friske fisk fra Ringkøbing Fjord. I sydøstligt hjørne af Tyskerhaven ligger lystbådehavnen, som vrimler af liv og charmerende lystbåde sommeren over. Og midt imellem disse seværdigheder ligger 6 husbåde solidt placeret med en fantastisk beliggenhed og udsigt ud over fjorden med alt hvad det indebærer. Yderligere er flere af de gamle redskabsskurer blevet ombygget til moderne hytter, hvor små familier eller et par har mulighed for en alternativ, men med garanti, spændende og uforglemmelig ferie.

Et ophold på Æ Gammel Havn betyder en alsidig ferie med masser af muligheder, og gå afstand til bla. stranden, Fiskeriets Hus, dagligvarebutikker, Hvide Sande Svømmehal og med Fjorden som egen baghave.

Og har man først oplevet morgenkaffen på terrassen en vindstille dag, mens solen står op, og de små fiskejoller lander en potentiel friskfanget fisk til aftensmaden - er man solgt.

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 35 m2
Grundareal: 100 m2
Opført: 2015 
Afstande:
Vandet: 1,3 km
Indkøb: 1000 m
Restaurant: 500 m
Kyst: 25 m
Fjord: 25 m
Golfbane: 14 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.700,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.700,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.151,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.151,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboks:100 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
Varmepumpe med kølJa
FjordudsigtJa
Udsigt til vandJa
Til svømmehal:350 m
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og avreise (check in/check out)
Ankomst er normalt mellom kl. 15.00-16.00 og avreise er senest kl. 10.00. Det presise tidspunkt vil fremgå i leiebeviset, som du mottar fra utleiebyrået etter gjennomført booking.

Hvis du forventer å ankomme meget sent eller en annen dag enn den som er angitt i bookingen, bes du meddele utleiebyrået dette i god tid, slik at nøkkelutleveringen kan arrangeres på riktig måte.

Nøkkelutlevering
Når du har gjennomført bookingen mottar du et leiebevis fra utleiebyrået, hvor nøkkelutleveringsstedets addresse er angitt.

Nøkkelutleveringsstedet er typisk utleiebyråets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gjennomført bookingen mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på den første betalingsrate, som utgjør 25% av leieprisen.

Den andren rate er det resterende beløp og skal være utleiebyråets i hender senest 60 dager før ankomst.

Hvis bookingen gjennomføres mindre enn 60 dager før leieperiodens begynnelse mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på hele beløpet som skal betales straks.

El-forbruk
Prisen pr. kWh kan variere alt etter fasiliteter og område i Danmark. Forbruk avregnes i forbindelse med avreise.

Depositum
Utleiebyrået krever et depositum, som kreves sammen med betalingen. Prisen avhenger av husets fasiliteter. Depositumet returneres senest 2 uker etter avreise, såfremt det er utført tilfredsstillende kontroll av ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen