- samlet udbud af sommerhuse i Årgab
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Syd  /  Årgab  /  Aargab - Tingodden 46
<<Tilbage

Hus nr.  31175694 - Aargab - Tingodden 46

Beskrivelse
Leder du efter et dejligt sommerhus på Tingodden med en god, lukket terrasse? Så er dette hyggelige sommerhus med stråtag måske noget for dig. Her får du et flot og meget velplejet feriehus, der ligger på en stor naturgrund bare 400 meter fra Vesterhavet. Huset er til 6 personer.

Indretning:
Her findes gode rammer for en god ferie - og særligt når du rejser med børn. Dette sommerhus er et godt valg for dig, der gerne vil have en god og afslappet ferie med familien i gode omgivelser. Indvendigt er det velholdte og pæne sommerhus lyst og enkelt indrettet med gode, komfortable møbler. Husets hjerte er det store alrum, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her er der pæne spisestuemøbler, sofagruppe og fladskærms-tv, samt praktisk rengøringsvenligt trægulv, brændeovn. Fra stuen er der direkte adgang, til den dejlige delvis lukkede sydvendte terrasse. Huset har tre gode soverum med gode senge. Et soveværelse ligger i stueplan, mens der er to gode soverum på husets førstesal. Fra et af soveværelserne på førstesal, er der desuden adgang til skøn sydvendt lukket altan. Herfra er der en smuk udsigt mod klitlandskabet mod syd. Husets badeværelse er rummeligt lyst og pænt og har gulvvarme og desuden et dejligt spabad, som er skønt at hoppe i efter en dag ude i den friske, vestjyske luft. Endvidere er der en separat bygning ved husets nordside, hvor der er et dejligt stort depot- og vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, samt skøn overdækket terrasse.

Der er gratis fiber bredbånd, og det er tilladt at medbringe 2 husdyr.
I huset er desuden installeret en energibesparende varmepumpe.

Udenfor

Når du holder sommerhusferie ved Vesterhavet, så smelter inde- og udelivet sammen, særligt i sommermånederne, hvor varmen lokker os ud på terrassen. Vi tænder op i grillen og hygger med venner og familie. Sommerhuset på Tingodden ligger på en naturligt afskærmet grund tæt ved stranden. Her er der en god, afskærmet og lukket terrasse mod syd. Her kan I sidde og nyde sommersolen og den smukke natur. Til terrassen hører naturligvis gode havemøbler, liggestole og en grill.

Området:

Tingodden er en smuk strækning, der strækker sig gennem Haurvig og Årgab. Tingodden har en smuk og god placering midt mellem hav og fjord. Det betyder, at området har utroligt meget at byde på i de flotte naturomgivelser. Det er oplagt at gå lange ture ved vandet eller følge naturstien på cykel. I kan også tage en tur til Hvide Sande. Her er der en sjov vandskibane for de fartglade og gode butikker, spisesteder, hyggeligt havnemiljø og aktiviteter for hele familien. Der er ca. 300 meter til Nordsø Camping hvor der er en dagligvarebutik og svømmehal. På Holmsland klit er der gode muligheder for fritidsaktiviteter. Beliggenheden mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er som skabt til vandsport. Her er bl.a. mulighed for windsurfing, uanset om man er begynder eller professionel. 5 km. nybygget cykelsti til Hvide Sande.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 92 m2
Anneksareal: 24 m2
Grundareal: 4873 m2
Opført: 1965 
Renoveret: 2000 
Afstande:
Vandet: 400 m
Indkøb: 200 m
Restaurant: 6 km
Kyst: 400 m
Fjord: 700 m
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.444,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.444,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.111,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.111,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
Væg til væg tæppeJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Udsigt over landskabJa
Antal etager i lejemålet:
Til svømmehal:7 km
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og avreise (check in/check out)
Ankomst er normalt mellom kl. 15.00-16.00 og avreise er senest kl. 10.00. Det presise tidspunkt vil fremgå i leiebeviset, som du mottar fra utleiebyrået etter gjennomført booking.

Hvis du forventer å ankomme meget sent eller en annen dag enn den som er angitt i bookingen, bes du meddele utleiebyrået dette i god tid, slik at nøkkelutleveringen kan arrangeres på riktig måte.

Nøkkelutlevering
Når du har gjennomført bookingen mottar du et leiebevis fra utleiebyrået, hvor nøkkelutleveringsstedets addresse er angitt.

Nøkkelutleveringsstedet er typisk utleiebyråets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gjennomført bookingen mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på den første betalingsrate, som utgjør 25% av leieprisen.

Den andren rate er det resterende beløp og skal være utleiebyråets i hender senest 60 dager før ankomst.

Hvis bookingen gjennomføres mindre enn 60 dager før leieperiodens begynnelse mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på hele beløpet som skal betales straks.

El-forbruk
Prisen pr. kWh kan variere alt etter fasiliteter og område i Danmark. Forbruk avregnes i forbindelse med avreise.

Depositum
Utleiebyrået krever et depositum, som kreves sammen med betalingen. Prisen avhenger av husets fasiliteter. Depositumet returneres senest 2 uker etter avreise, såfremt det er utført tilfredsstillende kontroll av ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen