- samlet udbud af sommerhuse i Houvig
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Nord  /  Houvig  /  Houvig - Mågedalen 42 A
<<Tilbage

Hus nr.  31175129 - Houvig - Mågedalen 42 A

Beskrivelse
Dette hyggelige og veludstyrede sommerhus i træ er beliggende på en dejlig naturgrund i rolige omgivelser tæt ved Vesterhavet. Huset fremstår særdeles lyst og med bl.a. nyt køkken, badeværelse samt trægulv i stuen.

Indretning
Husets naturlige centrum er det store kombinerede køkkenalrum og stue. Her er lyst og venligt og loftet går helt op til kip. Fra de store vinduer i stuen og køkken har man et flot lysindfald og en god udsigt til den omkringliggende natur og ud over sommerhusområdet. I forlængelse af køkkenet er der en spiseafdeling. I stuen kan man hygge sig foran brændeovnen, læse en bog i lænestolen eller smide sig på sofaen og se film eller DVD'er på husets fladskærm. Det lyse og moderne badeværelse byder foruden toilet og bruser også på adgang til en sauna. I badeværelset er der desuden både tørretumbler og vaskemaskine. To af soveværelserne har dobbeltsenge, mens det sidste har en enkeltseng. Der er installeret en energibesparende varmepumpe i sommerhuset. Og så er der er selvfølgelig også gratis trådløst internet.
Til børn er der en barneseng og en højstol i huset.

Udendørs
Mod vest og syd er der gode solrige terrasser, hvor man bl.a. kan nyde solen det meste af dagen og sidde i solnedgangen om aftenen. Mod øst ved indgangen er der en mindre terrasse, hvor der er sol om formiddagen og hvor man kan finde læ, hvis det blæser meget fra vest. På terrasserne er der havemøbler, solsenge og en grill. Til familiens mindste børn er der en mindre sandkasse ved terrassen. Der er parkeringsplads til bilen lige ved sommerhuset.

Beliggenhed
Sommerhuset er beliggende på Mågedalen 42A i det attraktive sommerhusområde Houvig. Her nord for Søndervig har man Vesterhavet og de gode strande på den ene side og den flotte natur præget af marsk og klithede på den anden. Det er også her i området at man finder områdets eneste golfbane. Der er 350 meter til stranden, som man når ved at gå gennem klitlandskabet. Langs landevejen kan man cykle ad en asfalteret cykelsti til Søndervig og videre herfra til Ringkøbing og Hvide Sande. I Søndervig finder man et stort og varieret udbud af restauranter og butikker samt et stort aktivitetscenter med bl.a. bowling, legeland og fitnesscenter.

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 81 m2
Grundareal: 1200 m2
Opført: 1987 
Renoveret: 2010 
Afstande:
Vandet: 350 m
Indkøb: 550 m
Restaurant: 2,5 km
Kyst: 350 m
Fjord: 2,1 km
Golfbane: 1,7 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.770,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.770,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.484,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.484,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:30 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
Væg til væg tæppeJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
SandkasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:11 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:21 kWh
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Til svømmehal:2,5 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og avreise (check in/check out)
Ankomst er normalt mellom kl. 15.00-16.00 og avreise er senest kl. 10.00. Det presise tidspunkt vil fremgå i leiebeviset, som du mottar fra utleiebyrået etter gjennomført booking.

Hvis du forventer å ankomme meget sent eller en annen dag enn den som er angitt i bookingen, bes du meddele utleiebyrået dette i god tid, slik at nøkkelutleveringen kan arrangeres på riktig måte.

Nøkkelutlevering
Når du har gjennomført bookingen mottar du et leiebevis fra utleiebyrået, hvor nøkkelutleveringsstedets addresse er angitt.

Nøkkelutleveringsstedet er typisk utleiebyråets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gjennomført bookingen mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på den første betalingsrate, som utgjør 25% av leieprisen.

Den andren rate er det resterende beløp og skal være utleiebyråets i hender senest 60 dager før ankomst.

Hvis bookingen gjennomføres mindre enn 60 dager før leieperiodens begynnelse mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på hele beløpet som skal betales straks.

El-forbruk
Prisen pr. kWh kan variere alt etter fasiliteter og område i Danmark. Forbruk avregnes i forbindelse med avreise.

Depositum
Utleiebyrået krever et depositum, som kreves sammen med betalingen. Prisen avhenger av husets fasiliteter. Depositumet returneres senest 2 uker etter avreise, såfremt det er utført tilfredsstillende kontroll av ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen