- samlet udbud af sommerhuse i Fjand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Nord  /  Fjand  /  Fjand - Hagevej 52
<<Tilbage

Hus nr.  31175049 - Fjand - Hagevej 52

Beskrivelse
I det rolige sommerhusområde Nørre Fjand, ved Nissum Fjord, er dette velholdte ældre fritidshus for 4 personer, beliggende på en dejlig skovgrund med en fin græsplæne, som er indhegnet og meget velegnet til hunden.

Indretning
Indvendigt er huset med lyse malede vægge og rustikke trælofter. I køkkenet er der køleskab med 40 liters frysemulighed, opvaskemaskine samt en dør til terrassen. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen som byder på bl.a. praktisk rengøringsvenligt trægulv, spiseplads, brændeovn, en sofagruppe og fladskærms TV med parabolkanaler. Der ertre soveværelser, etmed dobbelt seng og to med hver en enkelt seng. Badeværelset er lyst, og med bruseniche og toilet.

Hundevenligt
Der må medbringes to hunde og den store grund og den indhegnede græsplæne giver rigtig gode muligheder, for at tage hunden med på ferie. I området er der desuden gode muligheder for fiskeri, bl.a. i Nissum Fjord, i Vesterhavet og ved slusen i Thorsminde.

Udendørs
Huset er beliggende på en 1700 m2 stor naturgrund, omgivet af en flot grund, der er delvist afskærmet mod de omkringliggende huse af træer og beplantning. Fra enden af grunden er udsigt til fjorden og sti til en lille hyggelig jolle-havn. Der er i forbindelse med huset en carport samt delvis overdækket sydvendt terrasse.

Beliggenhed
Feriehuset er beliggende Hagevej 52 i Nørre Fjand i et roligt sommerhusområde nær Nissum Fjord. Man kan gå eller cykle til fjorden eller en af de to små hyggelige fjordhavne i området. Der er ca. 2 km. til Vesterhavet, hvor man kan nyde en badeferie på de gode strande. I den nærliggende by Sdr. Nissum er der indkøbsmuligheder og en bager. Kører man op af landtangen mod nord kommer man til den lille hyggelige fiskerby Thorsminde. Her er der gode muligheder for fiskeri ved slusen eller molerne eller man kan besøge strandingsmuseet Sct. George. Den største attraktion i området er den fantastiske natur og muligheden for fred og ro.

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning tilladt
Boligareal: 68 m2
Grundareal: 1715 m2
Opført: 1980 
Afstande:
Vandet: 1,4 km
Indkøb: 3,5 km
Restaurant: 5 km
Kyst: 485 m
Golfbane: 21 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.424,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.424,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 1.772,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.772,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
Fryser:40 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
Væg til væg tæppeJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
HavemøblerJa
CarportJa
TerrasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
HundevenligJa
Til svømmehal:12 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og avreise (check in/check out)
Ankomst er normalt mellom kl. 15.00-16.00 og avreise er senest kl. 10.00. Det presise tidspunkt vil fremgå i leiebeviset, som du mottar fra utleiebyrået etter gjennomført booking.

Hvis du forventer å ankomme meget sent eller en annen dag enn den som er angitt i bookingen, bes du meddele utleiebyrået dette i god tid, slik at nøkkelutleveringen kan arrangeres på riktig måte.

Nøkkelutlevering
Når du har gjennomført bookingen mottar du et leiebevis fra utleiebyrået, hvor nøkkelutleveringsstedets addresse er angitt.

Nøkkelutleveringsstedet er typisk utleiebyråets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gjennomført bookingen mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på den første betalingsrate, som utgjør 25% av leieprisen.

Den andren rate er det resterende beløp og skal være utleiebyråets i hender senest 60 dager før ankomst.

Hvis bookingen gjennomføres mindre enn 60 dager før leieperiodens begynnelse mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på hele beløpet som skal betales straks.

El-forbruk
Prisen pr. kWh kan variere alt etter fasiliteter og område i Danmark. Forbruk avregnes i forbindelse med avreise.

Depositum
Utleiebyrået krever et depositum, som kreves sammen med betalingen. Prisen avhenger av husets fasiliteter. Depositumet returneres senest 2 uker etter avreise, såfremt det er utført tilfredsstillende kontroll av ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen