- samlet udbud af sommerhuse i Klegod
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Nord  /  Klegod  /  Klegod - Milevej 31
<<Tilbage

Hus nr.  31175014 - Klegod - Milevej 31

Beskrivelse
Velholdt og hyggeligt sommerhus i træplanker beliggende i attraktivt sommerhusområde i Klegod på Holmsland Klit. Huset har alle faciliteter til f.eks. børnefamilier og lystfiskere.

Indretning
Overalt fremstår sommerhuset velholdt og lyst. Man træder direkte ind i det store bryggers, hvor ovenlysvinduet giver et godt lysindfald - her finder du vaskemaskinen. Herfra har man adgang til de fire soveværelser, hvoraf de tre er med dobbeltsenge og det sidste med en enkeltseng. Her er også adgang til husets badeværelse, der har sauna, bruser og gulvvarme. Til børn er der en højstol og en barneseng i huset.
I det store køkkenalrum og stue er der fyrretræsgulve og lyse trævægge med højt til loftet. Køkkenet er praktisk indrettet med bl.a. mikroovn og opvaskemaskine. Den hyggelige stue har brændeovn og flad-skærms TV med parabolkanaler. Der er en sofagruppe og et hyggehjørne med lænestole. Fra stuen er der adgang til terrassen foran huset.

I sommerhuset er der gratis trådløst internet.

Udendørs
Der er to gode terrasser ved sommerhuset. En stor solrig åben terrasse mod vest, som også har en overdækket sektion. Mod øst er der en delvist overdækket terrasse, hvor også morgensolen kan nydes. På den store naturgrund er der rig mulighed for leg. Til børnene er der gynger og en sandkasse.

Beliggenhed
Sommerhuset er beliggende på Milevej i Klegod tæt på Søndervig. Man er tæt på den populære badestrand ved Vesterhavet, som er 800 meter borte. I både Hvide Sande og Søndervig er der store super-markeder og mange forskellige spisesteder.

Lystfiskervenlig
Der er et fiskerenserbord ved sommerhuset samt en dybfryser på 100 L. Sommerhuset er derfor godt egnet til lystfiskere. På Holmsland Klit har man Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Begge steder er der rig mulighed for at fiske. Derudover er der i området flere forskellige Put & Take søer, hvoraf den nærmeste kun er 5 minutter væk.

Børnevenligt
Til feriegæster der medbringer børn, er dette sommerhus anbefalelsesværdigt. Her er flere forskellige faciliteter, som gør det lettere at have børn med på ferien, f.eks. en vaskemaskine, højstol, barneseng, gynger og sandkasse i haven. Den store naturgrund er som skabt til udendørs leg.
Er der behov for mere end en højstol og barneseng, kan du gratis låne det hos Feriepartner Hvide Sande. Det skal blot afhentes og afleveres på vores kontor i Hvide Sande.
Er der behov for at underholde børnene med fritidsaktiviteter, er der i Søndervig et stort aktivitetscenter med bl.a. Bowling og et stort legeland. I Hvide Sande er der en svømmehal.

Generel information:
Personer: 7 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 95 m2
Grundareal: 2050 m2
Opført: 1981 
Renoveret: 2005 
Delvis renoveret år: 2005 
Afstande:
Vandet: 900 m
Indkøb: 3,3 km
Restaurant: 3,2 km
Kyst: 900 m
Fjord: 900 m
Golfbane: 4,4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.556,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.556,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.794,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.794,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:50 
Fryser:100 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
Flise/klinkegulvJa
Væg til væg tæppeJa
Træ/parketgulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:17 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:16 kWh
ElvarmeJa
Gode fiskeforholdJa
BørnevenligJa
LystfiskervenligJa
FiskerensebordJa
Til svømmehal:3,5 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og avreise (check in/check out)
Ankomst er normalt mellom kl. 15.00-16.00 og avreise er senest kl. 10.00. Det presise tidspunkt vil fremgå i leiebeviset, som du mottar fra utleiebyrået etter gjennomført booking.

Hvis du forventer å ankomme meget sent eller en annen dag enn den som er angitt i bookingen, bes du meddele utleiebyrået dette i god tid, slik at nøkkelutleveringen kan arrangeres på riktig måte.

Nøkkelutlevering
Når du har gjennomført bookingen mottar du et leiebevis fra utleiebyrået, hvor nøkkelutleveringsstedets addresse er angitt.

Nøkkelutleveringsstedet er typisk utleiebyråets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gjennomført bookingen mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på den første betalingsrate, som utgjør 25% av leieprisen.

Den andren rate er det resterende beløp og skal være utleiebyråets i hender senest 60 dager før ankomst.

Hvis bookingen gjennomføres mindre enn 60 dager før leieperiodens begynnelse mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på hele beløpet som skal betales straks.

El-forbruk
Prisen pr. kWh kan variere alt etter fasiliteter og område i Danmark. Forbruk avregnes i forbindelse med avreise.

Depositum
Utleiebyrået krever et depositum, som kreves sammen med betalingen. Prisen avhenger av husets fasiliteter. Depositumet returneres senest 2 uker etter avreise, såfremt det er utført tilfredsstillende kontroll av ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen