- samlet udbud af sommerhuse i Hvide Sande
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Nord  /  Hvide Sande  /  Hvide Sande - Slusen 6
<<Tilbage

Hus nr.  31174889 - Hvide Sande - Slusen 6

Beskrivelse
Unikt kvalitets sommerhus beliggende direkte ved vandet i Hvide Sande med fantastisk udsigt over van-det ved slusen og Ringkøbing Fjord. Sommerhuset er en del af de populære "Slusehuse", en moderne fortolkning af de gamle fiskeres redskabsskure.

Indretning
Slusehuset er moderne og lyst indrettet med trægulve og lofter til kip. Ved ankomst til huset går man gennem den aflukkede solgård, hvor man på den ene side har en garage og husets bryggers og på den anden side indgangen til huset. I bryggerset er der vaskemaskine, tørretumbler, dybfryser og håndvask der også kan fungere som fiskerensebord. I selve huset træder man direkte ind køkkenet, hvor der også er spiseplads. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og der kommer masser af lys hele vejen igen-nem rummet fra de store panoramavinduer i stuen. Brændeovnen adskiller stuen og køkkenet. I stuen er der en god sofagruppe, fladskærm med kabel-tv og DVD afspiller. Der er desuden en god sovesofa med to sovepladser. Fra de store vinduer i stuen har man en uhindret panoramaudsigt over vandet og der er adgang til en terrasse.
De to soveværelser har adgang fra køkkenalrummet og har begge gode dobbeltsenge. Fra det ene sove-værelse er der panoramaudsigt over fjorden og fra det andet er der adgang til den lukkede gårdhave. Der er to badeværelser, begge med toilet og gulvvarme. Derudover har det ene sauna og det andet har en bruser og et spa bad.

Der er gratis trådløst internet i huset.

Udendørs
Mellem slusehuset og garagen er der en lukket gårdhave, hvor man kan sidde helt uforstyrret. Her er også sol det meste af dagen. Mod sydøst er der en terrasse med adgang fra stuen og soveværelset, hvorfra der er en fantastisk udsigt over vandet og havnen. På terrassen og i gårdhaven er der havemøb-ler, liggestole og en grill.

Lystfiskervenligt
Sommerhuset er egnet til lystfiskere. I bryggerset er der et fiskerensebord og en 100 l dybfryser. Med sin nærhed til vandet og slusen har man fantastiske fiskemuligheder lige uden for døren. I foråret er vandet ved slusen f.eks. fyldt med sild. Ud over det er der fiskemuligheder i Ringkøbing Fjord, Vesterha-vet, Skjern Å og i de mange Put & Take søer i området.

Beliggenhed
Sommerhuset er en del af bebyggelsen "Slusehusene" som er beliggende ved slusen i Hvide Sande. Husenes arkitektur er inspireret af de gamle fiskeres redskabsskure på tyskerhavnen og man føler sig som en del af det autentiske havnemiljø når man bor her. Der er 1 km. til stranden og 10 minutters gang til centrum af Hvide Sande. På Holmsland Klit er der ikke mange sommerhuse med en så unik og fantastisk beliggenhed.

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning ej tilladt
Handicapvenligt
Kørestolegnet
Boligareal: 104 m2
Grundareal: 160 m2
Opført: 2004 
Afstande:
Vandet: 1,1 km
Indkøb: 600 m
Restaurant: 300 m
Kyst: 20 m
Fjord: 20 m
Golfbane: 14 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.722,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.722,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.804,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.804,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:40 
Fryser:100 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Træ/parketgulvJa
Flise/klinkegulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
GarageJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:21 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:43 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
CentralvarmeJa
FjordudsigtJa
Gode fiskeforholdJa
LystfiskervenligJa
PanoramaudsigtJa
HundevenligJa
Udsigt til vandJa
FiskerensebordJa
Til svømmehal:200 m
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og avreise (check in/check out)
Ankomst er normalt mellom kl. 15.00-16.00 og avreise er senest kl. 10.00. Det presise tidspunkt vil fremgå i leiebeviset, som du mottar fra utleiebyrået etter gjennomført booking.

Hvis du forventer å ankomme meget sent eller en annen dag enn den som er angitt i bookingen, bes du meddele utleiebyrået dette i god tid, slik at nøkkelutleveringen kan arrangeres på riktig måte.

Nøkkelutlevering
Når du har gjennomført bookingen mottar du et leiebevis fra utleiebyrået, hvor nøkkelutleveringsstedets addresse er angitt.

Nøkkelutleveringsstedet er typisk utleiebyråets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gjennomført bookingen mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på den første betalingsrate, som utgjør 25% av leieprisen.

Den andren rate er det resterende beløp og skal være utleiebyråets i hender senest 60 dager før ankomst.

Hvis bookingen gjennomføres mindre enn 60 dager før leieperiodens begynnelse mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på hele beløpet som skal betales straks.

El-forbruk
Prisen pr. kWh kan variere alt etter fasiliteter og område i Danmark. Forbruk avregnes i forbindelse med avreise.

Depositum
Utleiebyrået krever et depositum, som kreves sammen med betalingen. Prisen avhenger av husets fasiliteter. Depositumet returneres senest 2 uker etter avreise, såfremt det er utført tilfredsstillende kontroll av ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen