- samlet udbud af sommerhuse i Klegod
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Nord  /  Klegod  /  Søndervig - Nordlysvej 9
<<Tilbage

Hus nr.  31174774 - Søndervig - Nordlysvej 9

Beskrivelse
Sommerhuset er totalrenoveret og udbygget i sommeren 2013. Overalt fremstår sommerhu-set lyst og lækkert og udført i kvalitetsmaterialer og med bl.a. 2 nye badeværelser. Udendørs har man gode solrige terrasser og man er tæt på stranden ved Vesterhavet. Her er al den komfort som op til 8 personer kan tænkes at få brug for til en god ferie.

Indretning
Det nye køkken er lyst og praktisk indrettet. Her er bl.a. opvaskemaskine og mikroovn. Køkkenet har åben forbindelse til stuen, hvor det store spisebord står.
Den store stue har et fantastisk lysindfald fra de store panoramavinduer, hvor man også har en god udsigt ud over den fantastiske natur som omgiver sommerhuset. Her er en stor sofa-gruppe, med en behagelig sofa og lænestole. Et stort fladskærms TV med parabolkanaler, DVD afspiller og radio med CD. Der er også et hyggehjørne med lænestole og brændeovn.
Der er 4 soveværelser i sommerhuset, heraf tre med dobbeltsenge og et med 4 køjepladser. Der er to badeværelser. Et stort nyt badeværelse med gulvvarme og sauna. Derudover et mindre badeværelse med gulvvarme, toilet, bruser, vaskemaskine og tørretumbler.

Der er installeret energibesparende luft/vand varmepumpe som forsyner dele af sommerhuset med gulvvarme og der er gratis trådløst internet.

Udendørs
Mod syd er der en stor solrig terrasse, som er delvist afskærmet for vestenvinden. Mod øst ved indgangen er der en overdækket terrasse, hvorfra man kan nyde solopgangen. Mod vest er der en mindre terrasse, hvor solens sidste stråler kan nydes mens den går ned over klit-terne som kan ses i det fjerne. På terrasserne er der havemøbler, liggestole og en grill. Fra terrasserne har man en smuk udsigt ud over den store naturgrund og hedelandskabet.

Børnevenligt sommerhus
Sommerhuset er meget børnevenligt. Der er på det ene badeværelse en pusleplads og en vaskemaskine. Derudover er der en højstol og en barneseng til rådighed. Udenfor er der et gyngestativ og en sandkasse, som børnene kan boltre sig med. Den store naturgrund er ideel til leg og boldspil.

Beliggenhed
Sommerhuset er beliggende på en meget stor naturgrund i et attraktivt sommerhusområde syd for Søndervig. Her er kun 500 meter til stranden ved Vesterhavet, som nås ved at gå gennem det smukke klitlandskab. På Holmsland Klit har man Ringkøbing Fjord på den ene side og Vesterhavet på den anden. Derfor er naturen præget af klitter og lynghede, som fe-riegæster kan nyde godt af under deres ophold. Fra grusvejen som går forbi sommerhuset kan man cykle igennem sommerhusområderne til Søndervig og Hvide Sande. Der er også en asfalteret cykelsti langs hovedvejen. For børnefamilier er der mange fritidsaktiviteter i om-rådet, bl.a. i Søndervig, hvor der er et stort aktivitetscenter. I Hvide Sande er der en svømmehal.

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 113 m2
Grundareal: 3500 m2
Opført: 1978 
Renoveret: 2013 
Afstande:
Vandet: 500 m
Indkøb: 1,9 km
Restaurant: 1,9 km
Kyst: 500 m
Fjord: 1,7 km
Golfbane: 3,4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.733,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.733,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.038,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.038,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Træ/parketgulvJa
Flise/klinkegulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:9 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:16 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
BørnevenligJa
Til svømmehal:2,5 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og avreise (check in/check out)
Ankomst er normalt mellom kl. 15.00-16.00 og avreise er senest kl. 10.00. Det presise tidspunkt vil fremgå i leiebeviset, som du mottar fra utleiebyrået etter gjennomført booking.

Hvis du forventer å ankomme meget sent eller en annen dag enn den som er angitt i bookingen, bes du meddele utleiebyrået dette i god tid, slik at nøkkelutleveringen kan arrangeres på riktig måte.

Nøkkelutlevering
Når du har gjennomført bookingen mottar du et leiebevis fra utleiebyrået, hvor nøkkelutleveringsstedets addresse er angitt.

Nøkkelutleveringsstedet er typisk utleiebyråets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gjennomført bookingen mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på den første betalingsrate, som utgjør 25% av leieprisen.

Den andren rate er det resterende beløp og skal være utleiebyråets i hender senest 60 dager før ankomst.

Hvis bookingen gjennomføres mindre enn 60 dager før leieperiodens begynnelse mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på hele beløpet som skal betales straks.

El-forbruk
Prisen pr. kWh kan variere alt etter fasiliteter og område i Danmark. Forbruk avregnes i forbindelse med avreise.

Depositum
Utleiebyrået krever et depositum, som kreves sammen med betalingen. Prisen avhenger av husets fasiliteter. Depositumet returneres senest 2 uker etter avreise, såfremt det er utført tilfredsstillende kontroll av ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen