- samlet udbud af sommerhuse i Hvide Sande
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Nord  /  Hvide Sande  /  Hvide Sande - Slusen 19
<<Tilbage

Hus nr.  31174744 - Hvide Sande - Slusen 19

Beskrivelse
Her kan ferien tilbringes i et kvalitets sommerhus med absolut bedste beliggenhed i Hvide Sande, tæt ved centrum, det hyggelige havnemiljø og med en helt fantastisk udsigt over vandet.

Indretning
Sommerhuset er opført i kvalitetsmaterialer og indretning er lys og imødekommende. Huset er i to plan, hvor man i stueetagen finder køkkenet, to badeværelser og et soveværelse. På 1. sal er der en stor flot stue og et godt soveværelse. Fra den hyggelige gårdhave træder man ind i køkkenet, som er udstyret med bl.a. opvaskemaskine og spiseplads til hele familien. Herfra går en gang ned mod soveværelset og de to badeværelser. Badeværelserne udgør wellnessafdelingen. Her kan man forkæle sig selv med et spa bad eller en tur i den varme sauna. Det ene badeværelse har sauna, bruser og toilet mens det andet har spa og toilet. Fra soveværelsets store sydvendte panoramavindue har man delvist udsigt til vandet. Når man kommer op i stuen på 1. salen, er der første der møder en den storslåede udsigt over Ringkøbing Fjord. Fra stuens store vinduer strømmer lyset ind og man kan sidde i sofaen og nyde udsigten hele dagen. I stuen er der også en brændeovn til de kolde aftener. Der er to fladskærme med Kabel Tv og gratis trådløst internet i huset. På 1. salen finder man også husets andet soveværelse med en god dobbeltseng. På den modsatte side af gårdhaven ligger husets bryggers, der byder på vaskemaskine, tørretumbler, fryser og fiskerenseplads.

Udendørs
Fra soveværelset i stueplan har man adgang til en solrig terrasse, hvorfra der er delvis udsigt ud over vandet. På 1. salen er der en balkon med adgang fra stuen og herfra har man virkelig en flot udsigt ud over vandet og mod slusen i Hvide Sande. På den nordlige side af huset er der en privat lukket gårdhave, hvor man kan opholde sig ugenert. I gårdhaven og på ter-rassen er der havemøbler, liggestole og en grill.

Beliggenhed
Sommerhuset er beliggende Slusen 19 i hjertet af Hvide Sande, tæt på vandet og med det hyggelige havnemiljø meget tæt på. Der er hyggelige spisesteder, små butikker og gode ind-købsmuligheder lige uden for døren. Og indenfor 10 - 15 minutters gang står oplevelserne i kø. Her er den flotte strand ved Vesterhavet nord for Hvide Sande, centrum syd for slusen med et rigt handelsliv og den aktive fiskerihavn der året rundt summer af liv. Man kan roligt lade bilen står hele ferien og i stedet opleve naturen på f.eks. en cykel. Der er cykelsti hele vejen fra Hvide Sande til Søndervig, hvor man cykler gennem den smukke vestjyske natur der er præget af klithede.

Lystfiskeregnet sommerhus
Med fjorden lige uden for døren og mange gode fiskesteder i Vesterhavet, ved havnen i Hvi-de Sande og i en af de mange Put & Take søer på Holmsland Klit har sommerhuset en per-fekt beliggenhed for lystfiskere. I bryggerset er der fiskerenseplads og ekstra fryserkapacitet til dagens fangst.

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 116 m2
Grundareal: 120 m2
Opført: 2004 
Afstande:
Vandet: 1,1 km
Indkøb: 600 m
Restaurant: 300 m
Kyst: 50 m
Fjord: 50 m
Golfbane: 14 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.472,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.472,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.313,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.313,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
Fryser:150 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
BalkonJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:18 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:19 kWh
CentralvarmeJa
Gode fiskeforholdJa
LystfiskervenligJa
PanoramaudsigtJa
FjordudsigtJa
Udsigt til vandJa
Antal etager i lejemålet:
FiskerensebordJa
Til svømmehal:200 m
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og avreise (check in/check out)
Ankomst er normalt mellom kl. 15.00-16.00 og avreise er senest kl. 10.00. Det presise tidspunkt vil fremgå i leiebeviset, som du mottar fra utleiebyrået etter gjennomført booking.

Hvis du forventer å ankomme meget sent eller en annen dag enn den som er angitt i bookingen, bes du meddele utleiebyrået dette i god tid, slik at nøkkelutleveringen kan arrangeres på riktig måte.

Nøkkelutlevering
Når du har gjennomført bookingen mottar du et leiebevis fra utleiebyrået, hvor nøkkelutleveringsstedets addresse er angitt.

Nøkkelutleveringsstedet er typisk utleiebyråets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gjennomført bookingen mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på den første betalingsrate, som utgjør 25% av leieprisen.

Den andren rate er det resterende beløp og skal være utleiebyråets i hender senest 60 dager før ankomst.

Hvis bookingen gjennomføres mindre enn 60 dager før leieperiodens begynnelse mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på hele beløpet som skal betales straks.

El-forbruk
Prisen pr. kWh kan variere alt etter fasiliteter og område i Danmark. Forbruk avregnes i forbindelse med avreise.

Depositum
Utleiebyrået krever et depositum, som kreves sammen med betalingen. Prisen avhenger av husets fasiliteter. Depositumet returneres senest 2 uker etter avreise, såfremt det er utført tilfredsstillende kontroll av ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen