- samlet udbud af sommerhuse i Årgab
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Syd  /  Årgab  /  Hvide Sande - Mamrelund 31 bådpl.1
<<Tilbage

Hus nr.  31174479 - Hvide Sande - Mamrelund 31 bådpl.1

Beskrivelse
Moderne husbåd med plads til 4 personer. Nyd den fantastiske udsigt over Ringkøbing Fjord og følg med i livet på havnen. En ferie på en husbåd er en helt speciel oplevelse, hvor man føler sig som en del af det lokale havnemiljø.

Indretning
Husbåden, som er lyst og moderne indrettet, er opdelt i to etager. Overalt er der trægulve og lyse vægge og fra alle vinduer har man udsigt over vandet. På den øverste sal er der et stort kombineret køkkenalrum og stue, samt en stor terrasse. Fra vinduerne og især fra den store vestvendte terrasse har man en helt unik og fantastisk udsigt ud over havnen og Ringkøbing Fjord. Køkkenet er lyst og moderne indrettet og har bl.a. opvaskemaskine og spiseplads. I stuen er der en sofagruppe, fladskærms TV med parabol kanaler, DVD afspiller og radio.
I underetagen ligger de to soveværelser, badeværelset og et opholdsrum. Begge soveværelser har enkeltsenge, som kan skubbes sammen til dobbeltsenge. Badeværelset har flisegulv med gulvvarme.

Der er gratis trådløst internet på husbåden.

Udendørs
Husbåden har en stor vestvendt terrasse, hvor man til alle sider har udsigt til vand og havn. På terrassen er der havemøbler, liggestole og en grill. Ved indgangen er der en lille overdækket terrasse med glasdøre, hvor man kan nyde solopgangen mod øst. Vil man bade kan man hoppe direkte i vandet, eller benytte den lille strand ved fjorden, som ligger nærved.

Beliggenhed
I den lille fjordhavn Mamrelund i Hvide Sande, finder man denne hyggelige husbåd. Havnen vender ud mod Ringkøbing Fjord og man er kun 5 minutters gang fra centrum af Hvide Sande. I området kan man fornemme det autentiske havnemiljø og følge med i havnens aktiviteter. Samtidig er man kun 1 km. fra de gode sandstrande ved Vesterhavet. I Hvide Sande har man indkøbsmuligheder og spisesteder lige ved døren. Der er ikke mange sommerhuse som dette i Danmark. Med sin placering på vandet er husbåden desuden perfekt til feriegæster der vil fiske.

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 102 m2
Opført: 2009 
Afstande:
Vandet: 800 m
Indkøb: 500 m
Restaurant: 400 m
Golfbane: 14 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.908,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.908,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.923,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.923,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboks:10 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
Træ/parketgulvJa
Flise/klinkegulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:9 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:21 kWh
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
Antal etager i lejemålet:
Til svømmehal:1000 m
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og avreise (check in/check out)
Ankomst er normalt mellom kl. 15.00-16.00 og avreise er senest kl. 10.00. Det presise tidspunkt vil fremgå i leiebeviset, som du mottar fra utleiebyrået etter gjennomført booking.

Hvis du forventer å ankomme meget sent eller en annen dag enn den som er angitt i bookingen, bes du meddele utleiebyrået dette i god tid, slik at nøkkelutleveringen kan arrangeres på riktig måte.

Nøkkelutlevering
Når du har gjennomført bookingen mottar du et leiebevis fra utleiebyrået, hvor nøkkelutleveringsstedets addresse er angitt.

Nøkkelutleveringsstedet er typisk utleiebyråets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gjennomført bookingen mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på den første betalingsrate, som utgjør 25% av leieprisen.

Den andren rate er det resterende beløp og skal være utleiebyråets i hender senest 60 dager før ankomst.

Hvis bookingen gjennomføres mindre enn 60 dager før leieperiodens begynnelse mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på hele beløpet som skal betales straks.

El-forbruk
Prisen pr. kWh kan variere alt etter fasiliteter og område i Danmark. Forbruk avregnes i forbindelse med avreise.

Depositum
Utleiebyrået krever et depositum, som kreves sammen med betalingen. Prisen avhenger av husets fasiliteter. Depositumet returneres senest 2 uker etter avreise, såfremt det er utført tilfredsstillende kontroll av ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen