- samlet udbud af sommerhuse i Hvide Sande
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Nord  /  Hvide Sande  /  Hvide Sande - Livadiavej 27
<<Tilbage

Hus nr.  31174474 - Hvide Sande - Livadiavej 27

Beskrivelse
Indretning:

Huset, der er sammenbygget med nabohuset, er gennemgribende moderniseret indvendigt i 2015 og fremstår nu lyst og meget imødekommende med gulvvarme i hele huset. Det består af en pæn entre med god plads til fodtøjet. Stort lækkert køkken-alrum med flot trægulv, integreret køleskab ,opvaskemaskine samt glaskeramisk kogeplade og indbygningsovn m.m. I den lyse kombinerede spise- og opholdsstue er der pæne spisestue-møbler, en dejlig sofagruppe, fladskærms-tv med parabol, samt adgang til den sydvendte og delvis overdækkede og helt ugenerte nye træ-terrasse. Det meget moderne og rummelige badeværelse består af en bruseniche, toilet og flisegulv. Der er 3 soverum, et stort med en dobbeltseng, et lidt mindre med 2 enkeltsenge og et lille med en enkeltseng. Desuden et dejligt bryggers/vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler samt en fryser.

Udendørs

Fra den kombinerede spise- og opholdsstue har man adgang til en solrig sydvendt terrasse, hvorfra der er direkte adgang til klitterne og kun 700 meter til det brusende Vesterhav. På ter-rassen er der havemøbler og liggestole til rådighed.

Beliggenhed

Huset er beliggende Livadiavej 27 i Hvide Sande. Indenfor 10 - 15 minutters gang står oplevelserne i kø. Her er den flotte strand ved Vesterhavet nord for Hvide Sande, centrum syd for slusen med et rigt handelsliv og den aktive fiskerihavn der året rundt summer af liv. I byen er der også hyggelige spisesteder, små butikker og gode indkøbsmuligheder. Man kan roligt lade bilen står hele ferien og i stedet opleve naturen på f.eks. en cykel. Der er cykelsti hele vejen fra Hvide Sande til Søndervig, hvor man cykler gennem den smukke vestjyske natur der er præget af klithede.

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 114 m2
Grundareal: 362 m2
Opført: 1970 
Renoveret: 2015 
Afstande:
Vandet: 700 m
Indkøb: 450 m
Restaurant: 1000 m
Kyst: 500 m
Golfbane: 14 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.035,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.035,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.813,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.813,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
KøleskabJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Træ/parketgulvJa
Flise/klinkegulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
Diverse information
CentralvarmeJa
Antal etager i lejemålet:
Til svømmehal:800 m
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og avreise (check in/check out)
Ankomst er normalt mellom kl. 15.00-16.00 og avreise er senest kl. 10.00. Det presise tidspunkt vil fremgå i leiebeviset, som du mottar fra utleiebyrået etter gjennomført booking.

Hvis du forventer å ankomme meget sent eller en annen dag enn den som er angitt i bookingen, bes du meddele utleiebyrået dette i god tid, slik at nøkkelutleveringen kan arrangeres på riktig måte.

Nøkkelutlevering
Når du har gjennomført bookingen mottar du et leiebevis fra utleiebyrået, hvor nøkkelutleveringsstedets addresse er angitt.

Nøkkelutleveringsstedet er typisk utleiebyråets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gjennomført bookingen mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på den første betalingsrate, som utgjør 25% av leieprisen.

Den andren rate er det resterende beløp og skal være utleiebyråets i hender senest 60 dager før ankomst.

Hvis bookingen gjennomføres mindre enn 60 dager før leieperiodens begynnelse mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på hele beløpet som skal betales straks.

El-forbruk
Prisen pr. kWh kan variere alt etter fasiliteter og område i Danmark. Forbruk avregnes i forbindelse med avreise.

Depositum
Utleiebyrået krever et depositum, som kreves sammen med betalingen. Prisen avhenger av husets fasiliteter. Depositumet returneres senest 2 uker etter avreise, såfremt det er utført tilfredsstillende kontroll av ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen