- samlet udbud af sommerhuse i Lodbjerg Hede
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Nord  /  Lodbjerg Hede  /  Lodberg Hede - Ahornalle 16
<<Tilbage

Hus nr.  31174329 - Lodberg Hede - Ahornalle 16

Beskrivelse
Med naturen lige uden for døren og ikke langt til aktiviteter og indkøb, er dette sommerhuset for gæster der sætter pris på fred og ro og mulighed for spændende oplevelser indenfor kort afstand.

Indretning
Huset byder på et køkken og en stue der er i åben forbindelse. Fra begge er der udsigt ud i haven fra de store vinduer og man får fornemmelsen af, at skoven bliver trukket ind i huset. I stuen er der en god sofagruppe og en brændeovn. Her kan man slappe af efter en dag med gode oplevelser eller badetur på stranden. Der er 3 soveværelser, heraf to med dobbeltsenge og et med en enkeltseng. På husets 1. sal er der en lille hems, med en sofa og et TV. På badeværelset er der foruden toilet og bruser også vaskemaskine og tørretumbler. Her er også en sauna, hvor man kan dyrke lidt wellness.

Udendørs
Mod syd har huset en delvist overdækket terrasse med havemøbler og liggestole. Dele af grunden er beplantet med træer og her kan børnene lege. Der er desuden parkeringsplads lige ved huset.

Beliggenhed
Sommerhuset er beliggende Ahornalle 16 på Lodberg Hede. Huset ligger på en grund med mange træer, som giver læ for vinden og som skærmer huset mod naboerne. Derfor kan man opholde sig relativt ugenert i huset og på terrassen. Der er to km. til stranden ved Vesterhavet og 3,5 km. til Søndervig, hvor der er masser af butikker og fritidsaktiviteter, f.eks. et stort aktivitetscenter med bowling, fitnesscenter osv. I området ligger også en fiskesø og områdets eneste golfbane. Området Lodberg Hede ligger tilbagetrukket fra kysten og er fredeligt og roligt. Der er stier rundt i området og man kan cykle eller gå til Søndervig. I nærheden ligger den lille hyggelige Røjklit Havn ud til Stadil Fjord. I den nærliggende landsby Kloster er der en købmand. Længere inde i landet ligger den gamle købstad Ringkøbing. Byen er kendt for sin gamle bymidte med de gamle bygninger og brostensbelagte gader. Der er cykelsti fra Kloster til Ringkøbing.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 105 m2
Grundareal: 2500 m2
Opført: 1983 
Afstande:
Vandet: 2 km
Indkøb: 1,4 km
Restaurant: 3,4 km
Kyst: 1000 m
Fjord: 1000 m
Golfbane: 1,7 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.159,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.159,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.798,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.798,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
EmhætteJa
KøleskabJa
Fryser:60 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Væg til væg tæppeJa
Flise/klinkegulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:17 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:23 kWh
ElvarmeJa
Antal etager i lejemålet:
Til svømmehal:2,9 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og avreise (check in/check out)
Ankomst er normalt mellom kl. 15.00-16.00 og avreise er senest kl. 10.00. Det presise tidspunkt vil fremgå i leiebeviset, som du mottar fra utleiebyrået etter gjennomført booking.

Hvis du forventer å ankomme meget sent eller en annen dag enn den som er angitt i bookingen, bes du meddele utleiebyrået dette i god tid, slik at nøkkelutleveringen kan arrangeres på riktig måte.

Nøkkelutlevering
Når du har gjennomført bookingen mottar du et leiebevis fra utleiebyrået, hvor nøkkelutleveringsstedets addresse er angitt.

Nøkkelutleveringsstedet er typisk utleiebyråets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gjennomført bookingen mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på den første betalingsrate, som utgjør 25% av leieprisen.

Den andren rate er det resterende beløp og skal være utleiebyråets i hender senest 60 dager før ankomst.

Hvis bookingen gjennomføres mindre enn 60 dager før leieperiodens begynnelse mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på hele beløpet som skal betales straks.

El-forbruk
Prisen pr. kWh kan variere alt etter fasiliteter og område i Danmark. Forbruk avregnes i forbindelse med avreise.

Depositum
Utleiebyrået krever et depositum, som kreves sammen med betalingen. Prisen avhenger av husets fasiliteter. Depositumet returneres senest 2 uker etter avreise, såfremt det er utført tilfredsstillende kontroll av ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen