- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Hede / Nørre Hede
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Nord  /  Nr. Hede / Nørre Hede  /  Nørhede - Røllikevej 153
<<Tilbage

Hus nr.  31174294 - Nørhede - Røllikevej 153

Beskrivelse

400 meter fra Nissum Fjord findes dette velholdte ældre sommerhus, der er beliggende i et stille og roligt sommerhusområde, som er ideelt for feriegæster, som ønsker at tage børnene og/eller hunden med på ferie. Huset, som overalt indvendigt fremstår meget lyst og venligt indbyder virkelig til afslapning og hygge i den store stue med brændeovn.

Indretning

Sommerhuset er indrettet med en fin lille entre med god plads til at hænge overtøjet og stille fodtøjet. Desuden et pænt og lyst nyere køkken med bl.a. micro-ovn, komfur, emhætte, opvaskemaskine og køleskab med frysemulighed. Køkkenet er i åben forbindelse med den hyggelige og meget rummelige stue, hvor man kan slappe af i den komfortable sofagruppe, eller varme sig ved brændeovnen efter en frisk travetur i området. Her er også TV med parabolkanaler samt en DVD afspiller, samt gratis wifi. Fra stuen er der desuden adgang til en skøn lukket og sydvendt terrasse. Der er et stort soveværelse, med dobbeltseng, samt 1 mindre værelse med 2 enkelt senge (70 x 190) og et lille værelse med en køjeseng (70 x 190). Badeværelse med nyere sanitet og bruser. I haven er der desuden et lille anneks, med en køjeseng og en sovesofa, hvor middagssøvnen kan nydes i ro og mag, eller hvor børnene kan hygge sig i fred for de voksne.

Udendørs

Mod syd er der en god lukket terrasse med adgang fra stuen. Sommerhuset ligger på en god havegrund, med en god græsplæne, som indbyder til forskellige aktiviteter. Grunden er delvist omgivet af beplantning og træer, så man uforstyrret kan nyde ferien i de rolige omgivelser. På terrassen er der havemøbler og grill, og i haven er der en nedgravet trampolin og bålplads til rådighed.

Beliggenhed

Sommerhuset er beliggende Røllikevej 153 i Nørhede nær Sdr. Nissum. Der er kun 400 meter til Nissum Fjord, hvor man ad de små stier kan nyde den smukke natur. Der er et par gode stier langs vandet og man kan også finde en lille børnevenlig strand ved fjorden. Der er ikke langt til den lille by Sdr. Nissum, hvor der er en købmand og en bager. Vesterhavet er ca. 5-6 km. fra sommerhuset og kan let nås på cykel eller i bil. Den fantastiske natur kan også nydes i Husby Klitplantage, hvor der er afmærkede vandre- og cykelruter.

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 75 m2
Anneksareal: 9 m2
Grundareal: 1074 m2
Opført: 1975 
Afstande:
Vandet: 5,3 km
Indkøb: 1,6 km
Restaurant: 8,5 km
Kyst: 400 m
Fjord: 400 m
Golfbane: 20 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.545,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.545,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 3.178,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.178,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:40 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Sovesofa enkelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
Flise/klinkegulvJa
Væg til væg tæppeJa
Træ/parketgulvJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
TerrasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Antal etager i lejemålet:
Til svømmehal:8,5 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og avreise (check in/check out)
Ankomst er normalt mellom kl. 15.00-16.00 og avreise er senest kl. 10.00. Det presise tidspunkt vil fremgå i leiebeviset, som du mottar fra utleiebyrået etter gjennomført booking.

Hvis du forventer å ankomme meget sent eller en annen dag enn den som er angitt i bookingen, bes du meddele utleiebyrået dette i god tid, slik at nøkkelutleveringen kan arrangeres på riktig måte.

Nøkkelutlevering
Når du har gjennomført bookingen mottar du et leiebevis fra utleiebyrået, hvor nøkkelutleveringsstedets addresse er angitt.

Nøkkelutleveringsstedet er typisk utleiebyråets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gjennomført bookingen mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på den første betalingsrate, som utgjør 25% av leieprisen.

Den andren rate er det resterende beløp og skal være utleiebyråets i hender senest 60 dager før ankomst.

Hvis bookingen gjennomføres mindre enn 60 dager før leieperiodens begynnelse mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på hele beløpet som skal betales straks.

El-forbruk
Prisen pr. kWh kan variere alt etter fasiliteter og område i Danmark. Forbruk avregnes i forbindelse med avreise.

Depositum
Utleiebyrået krever et depositum, som kreves sammen med betalingen. Prisen avhenger av husets fasiliteter. Depositumet returneres senest 2 uker etter avreise, såfremt det er utført tilfredsstillende kontroll av ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen