- samlet udbud af sommerhuse i Hvide Sande
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Nord  /  Hvide Sande  /  Hvide Sande - Slusen 53
<<Tilbage

Hus nr.  31174259 - Hvide Sande - Slusen 53

Beskrivelse
Med en beliggenhed direkte ud til Ringkøbing Fjord, har man fra dette feriehus en fantastisk udsigt over vandet. Huset er opført i kvalitetsmaterialer og er det perfekte udgangspunkt for en god ferie.

Indretning
Dette slusehus er lyst og moderne indrettet med et maritimt præg. Der er rustikke trævægge og gulve samt lyse lofter der går til kip. Fra det store panoramavindue i stuen, har man en enestående udsigt over Ringkøbing Fjord og Hvide Sande sluse. Stuen er smagfuldt møbleret og byder bl.a. på en god sofagruppe,en fladskærm med kabel-tv, brændeovn samt gode lænestole, hvorfra man kan nyde en god bog eller udsigten. Der er to badeværelser, hvoraf det ene har spa og toilet og det andet har sauna, bruser og toilet. To af de tre soveværelser har dobbeltsenge, mens det sidste har 2 enkeltsenge. I det ene soveværelse er der en DVD og et smart-tv med internetadgang.

Fra det sydlige soveværelse har man som fra stuen en enestående panoramaudsigt over vandet samt adgang til en lille terrasse. Der er gratis trådløst internet i feriehuset.
I forbindelse med garagen, er der et bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og en håndvask der kan fungere som fiskerenseplads.

Udendørs
Imellem feriehuet og garagen er der en lukket solgård, hvor man kan sidde ugenert. Mod syd er der to mindre terrasser med adgang fra stuen og det ene soveværelse. Fra terrasserne er der kun få meter til vandkanten og man har en helt fantastisk udsigt over fjorden og over mod afvandingsslusen. Her kan man året rundt følge årstidernes skiften og se sælerne fange fisk i vandet ved slusen. På terrasserne er der havemøbler, liggestole og en grill.

Beliggenhed
Den enestående beliggenhed direkte ved vandet og meget tæt på centrum af Hvide Sande gør dette feriehuse til det perfekte overnatningssted året rundt. Man er i gå- og cykelafstand til indkøb, spisesteder og strandene ved Vesterhavet. På grund af nærheden til vandet og det autentiske havnemiljø, føler man sig hurtigt hjemme i Hvide Sande. Man kan på nært hold følge med i fiskernes hverdag og se fiskekutterne komme ind og losse fisk.

Lystfiskervenligt
Lige uden før døren har man noget af det bedste fiskevand langs den danske Vesterhavskyst. Ved slusen kan man især i foråret og efteråret fange f.eks. sild og makrel. Derudover er der mulighed for fiskeri på Vesterhavet, i Ringkøbing Fjord og i en af de mange Put & Take søer på Holmsland Klit. I Feriehusets anneks er der en fiskerenseplads samt en dybfryser.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 113 m2
Grundareal: 166 m2
Opført: 2005 
Afstande:
Vandet: 1,4 km
Indkøb: 800 m
Restaurant: 500 m
Kyst: 25 m
Fjord: 25 m
Golfbane: 14 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.960,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.960,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.401,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.401,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboks:40 
Fryser:100 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:24 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:37 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
CentralvarmeJa
LystfiskervenligJa
PanoramaudsigtJa
FjordudsigtJa
Gode fiskeforholdJa
Udsigt til vandJa
FiskerensebordJa
Til svømmehal:400 m
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og avreise (check in/check out)
Ankomst er normalt mellom kl. 15.00-16.00 og avreise er senest kl. 10.00. Det presise tidspunkt vil fremgå i leiebeviset, som du mottar fra utleiebyrået etter gjennomført booking.

Hvis du forventer å ankomme meget sent eller en annen dag enn den som er angitt i bookingen, bes du meddele utleiebyrået dette i god tid, slik at nøkkelutleveringen kan arrangeres på riktig måte.

Nøkkelutlevering
Når du har gjennomført bookingen mottar du et leiebevis fra utleiebyrået, hvor nøkkelutleveringsstedets addresse er angitt.

Nøkkelutleveringsstedet er typisk utleiebyråets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gjennomført bookingen mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på den første betalingsrate, som utgjør 25% av leieprisen.

Den andren rate er det resterende beløp og skal være utleiebyråets i hender senest 60 dager før ankomst.

Hvis bookingen gjennomføres mindre enn 60 dager før leieperiodens begynnelse mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på hele beløpet som skal betales straks.

El-forbruk
Prisen pr. kWh kan variere alt etter fasiliteter og område i Danmark. Forbruk avregnes i forbindelse med avreise.

Depositum
Utleiebyrået krever et depositum, som kreves sammen med betalingen. Prisen avhenger av husets fasiliteter. Depositumet returneres senest 2 uker etter avreise, såfremt det er utført tilfredsstillende kontroll av ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen