- samlet udbud af sommerhuse i Lodbjerg Hede
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Nord  /  Lodbjerg Hede  /  Lodberg Hede - Skovsangervej 14
<<Tilbage

Hus nr.  31174179 - Lodberg Hede - Skovsangervej 14

Beskrivelse
Indretning
Her er tale om et velholdt og charmerende sommerhus, der står lyst og imødekommende så snart man træder ind af døren. Husets hjerte er den store stue, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. I stuen strømmer lyst ind fra de store panoramavinduer, så man selv på en kold vinterdag kan sidde ved vinduerne og nyde solen der står ind og giver varmen. Stuen opvarmes desuden med en energibesparende varmepumpe. I sofagruppen kan man slappe af foran brændeovnen eller se TV på fladskærmen. Køkkenet er praktisk indrettet med bl.a. opvaskemaskine og mikroovn.Der er plads til 7 personer i sommerhuset, som har i alt 4 soveværelser. To af værelserne har dobbeltsenge, et har en enkeltseng og et har en dobbelt sovesofa. Det flotte flisebadeværelse har bruser og toilet. Når du er på ferie i sommerhuset har du også mulighed for at være online, for der er gratis trådløs internetforbindelse.

Udendørs
Huset er omgivet af en stor velplejet grund, og en stor græsplæne med rigeligt plads til leg og familiehygge. Den store terrasse strækker sig rund om huset mod syd og øst. Dele af terrassen er overdækket, så man også kan nyde de lange sommeraftener udendørs når duggen falder. Fra terrasserne er der en flot udsigt ud over de åbne marker mod øst og man kan nyde solen det meste af dagen. For børn er den store grund et sandt paradis, hvor de kan spille bold og lege på gyngerne.

Beliggenhed
Sommerhuset er beliggende Skovsangervej 14 på Lodberg Hede. Huset ligger for enden af en blind vej og helt ud mod markerne, så der er en flot udsigt ud over det åbne landskab. Der er ikke langt til Søndervig, hvor der er et stort supermarked og mange butikker og spisesteder. Ferien bliver ikke kedelig, for Søndervig byder også på et stort aktivitetscenter med bowling, fitness, minigolf og meget mere. Holmsland klitgolf er kun 5 minutter fra huset, ligesom der også er en fiskesø i området. Man kan cykle eller gå til Søndervig, enten på cykelstien langs hovedvejen, eller med de små stier, der krydser golfbanen. Der er også en cykelsti til den gamle købstad Ringkøbing, som er et besøg værd under ferien. Skal du på strandtur har man de gode strande ved Vesterhavet kun 1,5 km. fra huset. Man kan parkere i centrum af Søndervig og gå til havet.

Generel information:
Personer: 7 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 90 m2
Grundareal: 2470 m2
Opført: 1972 
Renoveret: 2006 
Afstande:
Vandet: 1,4 km
Indkøb: 1,3 km
Restaurant: 1,3 km
Kyst: 900 m
Fjord: 900 m
Golfbane: 500 m
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.567,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.567,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.134,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.134,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
Flise/klinkegulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:10 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
BørnevenligJa
Til svømmehal:1,3 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og avreise (check in/check out)
Ankomst er normalt mellom kl. 15.00-16.00 og avreise er senest kl. 10.00. Det presise tidspunkt vil fremgå i leiebeviset, som du mottar fra utleiebyrået etter gjennomført booking.

Hvis du forventer å ankomme meget sent eller en annen dag enn den som er angitt i bookingen, bes du meddele utleiebyrået dette i god tid, slik at nøkkelutleveringen kan arrangeres på riktig måte.

Nøkkelutlevering
Når du har gjennomført bookingen mottar du et leiebevis fra utleiebyrået, hvor nøkkelutleveringsstedets addresse er angitt.

Nøkkelutleveringsstedet er typisk utleiebyråets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gjennomført bookingen mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på den første betalingsrate, som utgjør 25% av leieprisen.

Den andren rate er det resterende beløp og skal være utleiebyråets i hender senest 60 dager før ankomst.

Hvis bookingen gjennomføres mindre enn 60 dager før leieperiodens begynnelse mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på hele beløpet som skal betales straks.

El-forbruk
Prisen pr. kWh kan variere alt etter fasiliteter og område i Danmark. Forbruk avregnes i forbindelse med avreise.

Depositum
Utleiebyrået krever et depositum, som kreves sammen med betalingen. Prisen avhenger av husets fasiliteter. Depositumet returneres senest 2 uker etter avreise, såfremt det er utført tilfredsstillende kontroll av ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen