- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Lyngvig / Nørre Lyngvig
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Nord  /  Nr. Lyngvig / Nørre Lyngvig  /  Nr. Lyngvig - Fyrmarken 76
<<Tilbage

Hus nr.  31174144 - Nr. Lyngvig - Fyrmarken 76

Beskrivelse
På en god naturgrund i Nr. Lyngvig, finder man dette hyggelige sommerhus med plads til 6 personer. Så snart solen kigger frem, kan man nyde udelivet på en af de mange gode terrasser der ligger omkring huset.

Indretning
Det kombinerede køkken alrum og stue har rustikke vægge og lofter til kip. Fra det lyse køkken, der bl.a. har en opvaskemaskine, kan man snakke og hygge med resten af familien i stuen. Efter en oplevelsesrig dag på stranden kan man slappe af i sofagruppen foran brændeovnen. Overalt i huset er der flotte trægulve, der er lette at rengøre.Der er tre soveværelser, hvoraf det ene har en dobbeltseng, et har to enkeltsenge og et har en køjeseng. Det lyse badeværelse byder på behagelig gulvvarme, bruser, toilet og en vaskemaskine. Sommerhuset er en perfekt ramme for din ferie, hvis du vil nyde den fantastiske natur og de mange fritidsaktiviteter på Holmsland klit.

Huset opvarmes med en energibesparende varmepumpe, og det lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Udendørs
Hvis man leder efter et sommerhus med gode udearealer hvor ferien kan nydes i fulde drag, så er dette hus det helt rigtige. Her er terrasser mod alle verdenshjørner! Mod syd er der en delvist overdækket terrasse, hvor man har adgang fra stuen. Terrassen er afskærmet mod vestenvinden af en læ mur, så der er næsten altid garanti for lune sommerdage her. Terrassen fortsætter rundt om huset mod øst og nordøst. Her kan man sidde med morgenkaffen og nyde solopgangen. Mod øst er der ligeledes en overdækket terrasse, der også kan bruges til opbevaring af f.eks. cykler. Mod nordvest er der en mindre delvist overdækket terrasse. Sidst men ikke mindst er der en garage, så bilen, surf udstyret, cyklerne eller lign. kan opbevares tørt og sikkert under ferien.

Beliggenhed
Sommerhuset er beliggende Fyrmarken 76 i Nr. Lyngvig. Der er 1.200 meter til Vesterhavet og de gode strande. På den modsatte side af landevejen finder man det lille fiskerleje Lyngvig Havn. Her kan man en gang imellem opleve en af de tilbageværende fjordfiskere komme i land med dagens fangst. Tager man bilen eller cyklen mod syd til Hvide Sande, kan man hele året rundt opleve en aktiv erhvervshavn og et rigt handelsliv. Mod nord ligger Søndervig, hvor hele familien finder sjove og spændende aktiviteter, som f.eks. legeland, bowlingcenter, golfbane og meget mere. Den smukke natur opleves bedst på cykel eller til fods. Derfor bør man ikke snyde sig selv for en tur langs Vestkystruten, som snor sig langs Holmsland klit. Derudover er der en god asfalteret cykelsti til både Søndervig og Hvide Sande.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 58 m2
Grundareal: 1000 m2
Opført: 1985 
Afstande:
Vandet: 1,2 km
Indkøb: 4 km
Restaurant: 5,4 km
Kyst: 400 m
Fjord: 400 m
Golfbane: 8,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.905,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.905,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.150,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.150,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
Fryser:100 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
GarageJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:9 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:11 kWh
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Til svømmehal:5 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og avreise (check in/check out)
Ankomst er normalt mellom kl. 15.00-16.00 og avreise er senest kl. 10.00. Det presise tidspunkt vil fremgå i leiebeviset, som du mottar fra utleiebyrået etter gjennomført booking.

Hvis du forventer å ankomme meget sent eller en annen dag enn den som er angitt i bookingen, bes du meddele utleiebyrået dette i god tid, slik at nøkkelutleveringen kan arrangeres på riktig måte.

Nøkkelutlevering
Når du har gjennomført bookingen mottar du et leiebevis fra utleiebyrået, hvor nøkkelutleveringsstedets addresse er angitt.

Nøkkelutleveringsstedet er typisk utleiebyråets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gjennomført bookingen mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på den første betalingsrate, som utgjør 25% av leieprisen.

Den andren rate er det resterende beløp og skal være utleiebyråets i hender senest 60 dager før ankomst.

Hvis bookingen gjennomføres mindre enn 60 dager før leieperiodens begynnelse mottar du fra utleiebyrået, sammen med leiebeviset, en faktura på hele beløpet som skal betales straks.

El-forbruk
Prisen pr. kWh kan variere alt etter fasiliteter og område i Danmark. Forbruk avregnes i forbindelse med avreise.

Depositum
Utleiebyrået krever et depositum, som kreves sammen med betalingen. Prisen avhenger av husets fasiliteter. Depositumet returneres senest 2 uker etter avreise, såfremt det er utført tilfredsstillende kontroll av ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen