- samlet udbud af sommerhuse i Østre Sømarken
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Sydbornholm  /  Sømarken  /  Østre Sømarken  /  Sømarken - Sluseparken 26
<<Tilbage

Hus nr.  31173935 - Sømarken - Sluseparken 26

Beskrivelse
Indretning.

Her finder du huset, hvor du kan nyde din ferie i et lyst og godt indrettet hus med en høj standard. Stuen er med sine panoramavinduer lys og indbydende. Stuen er godt og smagfuldt indrettet, der er adgang til både den overdækkede og åbne terrasse. Spiseområdet og køkkenet er harmonisk forenet, ved spiseområdet er der god plads og der er nem adgang til det store og veludstyrede køkken. Fra spiseområdet er der adgang til terrassen. Huset har tre soverum, to med dobbeltsenge og et med enkeltsenge, fra soverummet ved badeværelset er der direkte adgang til terrassen. Badeværelset er enkelt og komfortabelt indrettet, her er god plads, også herfra er der direkte adgang til terrassen.

Udendørs.

Terrassen er møbleret og delvist overdækket. Terrassen er udført i træ og særdeles velholdt, her er en pejs der kan give en hyggelig stemning, når dagens sidste måltid nydes i skumringen. Terrassen vil blive familiens favoritsted, når dagens oplevelser skal deles og næste dags tur planlægges. Der kan spilles Petanque på den fine bane, der er anlagt på grunden, her kan det måske afgøres hvem der giver is den kommende dag. Til de mindste er der sandkasse så strandens glæder kan fortsættes ved huset.

Beliggenhed.

Hele herligheden ligger blot 340 meter fra en god og børnevenlig sandstrand i et populært feriehusområde på det sydlige Bornholm. Har du cyklen med, kan du køre på gode veje og opleve den smukke natur, der er her. Langs kysten er der mulighed for at følge stien igennem nogle af de smukke steder, du finder på Bornholm. Tag cyklen til Pedersker først på dagen og hent frisk morgenbrød hos bageren og mangler du andet er der mulighed for at købe dagligvarer længere henne ad gaden. En tur ud i sommerlandet kunne herfra gå til Brændesgårdshaven, hvor der er vandland og mange andre spændende oplevelser i vente. God Ferie

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 122 m2
Grundareal: 2600 m2
Opført: 2007 
Relaxhus
Afstande:
Vandet: 340 m
Indkøb: 3,5 km
Restaurant: 300 m
Lufthavn: 18 km
Færge: 16 km
Bus: 1000 m
Kyst: 340 m
Golfbane: 2,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.118,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.118,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 10.296,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  10.296,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Amerikansk køleskabJa
Fryser:200 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
CarportJa
TerrasseJa
SandkasseJa
PetanqueJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:25 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:35 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Til svømmehal:20 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen