- samlet udbud af sommerhuse i Sommerodde
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Sydbornholm  /  Dueodde  /  Sommerodde  /  Dueodde - Møllestien 8
<<Tilbage

Hus nr.  31173590 - Dueodde - Møllestien 8

Beskrivelse
Indretning.
Du kommer til et indbydende hus, hvor stue og spiseområde er forenet på en sådan måde, at der er god plads omkring begge. Køkkenet er åbent og der er et fint udsyn over opholdsområdet. Køkkenet er rummeligt og praktisk indrettet, med alt hvad du behøver for at kunne tilberede dagens måltider. Badeværelset er enkelt og praktisk indrettet og der findes et gæstetoilet lige over for badeværelset. Her er 4 soverum, som er udstyret på følgende måde: 2 med dobbeltsenge og 2 med en enkeltsenge. Et godt hus til familieferien.

Udendørs.
Den møblerede terrasse er delvis overdækket, og her kan du nyde både dagens sol, men også områdets aftenstemning. Måske du kan høre nattergalen synge sin smukke sang, mens du nyder dagens sidste lys. Huset ligger på en 2.500 m2 stor naturgrund med træer omkring, men der er ryddet omkring huset så solens stråler når terrassen og huset. Bilen kan du stille i carporten tæt på huset.

Beliggenhed.
Er du til badeferie har du valgt det rigtige hus. 450 meter fra huset finder du en god og børnevenlig sandstrand, hvor sandet er hvidt og stranden strækker sig fra Boderne mod Dueodde. Det giver dig gode muligheder for at finde et fredeligt sted, hvor du kan nyde denne smukke strand. Området huset ligger i er roligt, og her er let skov, som giver dig indtrykket af vildmarksferie. Går du ad stranden mod vest, kommer du til et såkaldt knudepunkt. Det er her den 15. længdegrad krydser den 55. breddegrad, og det er her, du har den mest korrekte tidsangivelse i Danmark. Tæt på dette knudepunkt ligger Café Slusegården, hvor du kan nyde en god kop kaffe og lækre kager. Området har nogle gode cykelveje, hvor alle kan være med, da du ikke møder de store stigninger her. En tur til Aakirkeby og Snogebæk er ingen sag. God ferie.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 96 m2
Grundareal: 2500 m2
Opført: 1992 
Afstande:
Vandet: 450 m
Indkøb: 4 km
Restaurant: 4 km
Lufthavn: 21 km
Færge: 24 km
Bus: 500 m
Kyst: 450 m
Golfbane: 650 m
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.608,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.608,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.017,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.017,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:60 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
Flise/klinkegulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:15 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
ElvarmeJa
Til svømmehal:23 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen