- samlet udbud af sommerhuse i Østre Sømarken
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Sydbornholm  /  Sømarken  /  Østre Sømarken  /  Sømarken - Søhøjbakken 14
<<Tilbage

Hus nr.  31173530 - Sømarken - Søhøjbakken 14

Beskrivelse
Indretning.
Her kommer du til et indbydende træhus med en høj standard, ejer har sat sit personlige præg på indretning og udsmykning. Du føler dig velkommen når du åbner døren og træder ind dette hyggelige hus. Stuen og spiseområde er harmonisk forenet og har panoramavinduer ud mod terrassen, yderligere er der i stuen vinduer der sikrer et naturligt lysindfald. Indendørs vil stuen helt sikkert være familiens samlingssted. Og mon ikke alkoven kan lokke til en lille lur. Spiseområdet er indrettet så der er god plads omkring spisebordet og fra spiseområdet er der ikke langt til det åbne og velindrettede køkken, også her oplever du at ejer ikke går på kompromis med indretning og udstyr. Huset har 3 soverum, 2 med dobbeltsenge og et med køjesenge. Alle tre er enkelt og praktisk indrettede. Badeværelset har god plads og er indrettet på en enkel og indbydende måde.

Udendørs.
Terrassen er en oase i sig selv, du kan sætte dig bag den afskærmede del, lukke øjnene og lade områdets fred komme til dig. Her er møbler til hvile og til måltider og hvorfor ikke lave dagens sidste måltid på grillen mens du lytter til fuglenes smukke sang. Foran huset er der en smuk anlagt terrasse i natursten hvor du kan søge skygge. Grunden er på 1.250 m2, det er naturgrund og det giver mulighed for et tidligt eller sent besøg af områdets rådyr. Bilen kan du parkere i behagelig nærhed af huset.

Beliggenhed.
I Øster Sømarken, 190 meter fra en hvid og indbydende sandstrand finder du dette hus, det ligger som et af de sidste på vejen, så den kørende trafik er begrænset. Øster Sømarken er et fredeligt feriehusområde hvor vi har flere feriehuse, så er I flere der ønsker at holde ferie i samme område har vi muligheden for at hjælpe. 200 meter fra huset ligger Bakka røgeriet, her kan du til din frokost købe lækre røgvarer, du kan også tage plads og få serveret frokosten her. I løbet af sommeren er der på udvalgte aftener levende musik og mulighed for at nyde en god og vel tillavet middag. Slusegården har en café hvor du kan købe sandwich, en kop god kaffe og dertil en lækker kage. Går du fra Slusegården mod stranden møder du får som færdes frit på marken med deres lam. Har du cykel med kan du tage turen rundt i området på gode cykelveje. God ferie.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning tilladt
Boligareal: 84 m2
Grundareal: 1250 m2
Opført: 1998 
Afstande:
Vandet: 190 m
Indkøb: 3 km
Restaurant: 200 m
Lufthavn: 15 km
Færge: 19 km
Bus: 1000 m
Kyst: 190 m
Golfbane: 3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.427,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.427,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.283,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.283,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:30 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:11 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:24 kWh
ElvarmeJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Til svømmehal:19 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen