- samlet udbud af sommerhuse i Rubinsøen
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Vestbornholm  /  Rubinsøen  /  Hasle - Toftegårdsvej 20 D
<<Tilbage

Hus nr.  31173305 - Hasle - Toftegårdsvej 20 D

Beskrivelse
Indretning.
Stue og spiseområde er forenet i samme lyse rum, og der er en smuk udsigt over grunden fra begge steder. Køkkenet er godt indrettet og der er åbent til stue og spiseområde. Der er udgang til møbleret udestue og derfra videre ud til en dejlig stor møbleret terrasse. Det er et godt hus til den lille familie eller venner på tur.

Udendørs.
Der er terrasse på 3 sider af huset og yderligere findes der en møbleret og afskærmet aftenterrasse et stykke fra huset (15 m.) Der er en stor grund til huset, hvor der er rige muligheder for at børnene kan byde op til leg og spil. Her er gode muligheder for at nyde dagen og ikke mindst dagens måltider, i disse smukke og fredelige omgivelser. Nyd morgenmaden i solen til fuglefløjt og frokosten under parasollen, med lækre røgvarer fra Hasle Røgeri. Om aftenen vil terrassen være familiens samlingssted, så tænd grillen og nyd middagen her, mens I runder dagen af. Er bilen med på ferien er der god plads til den ved huset.

Beliggenhed.
Huset ligger hvor Toftegårdsvej deler sig, der er kun trafik til de andre huse på vejen. Det er et fredeligt område, det ligger i smukke omgivelser og byder sine gæster på en afslappende ferie. Der findes en fin badestrand ved Levka, som ligger ca. 900 meter fra huset. Ved Levka, er der også gode muligheder for at fiske, da det er muligt at komme langt ud ved Levka Odde. Området har gode cykelstier, det er muligt at cykle til Rønne og Hasle gennem Blykobbe Plantage, Hasle Klinkerskov og Hasle Lystskov. Her er der også rig mulighed for at løbe, der findes afmærkede stier i det meste af området. Ikke langt fra huset finder I Pyritsøen, det var her Hasle Klinker udgravede ler til sine teglprodukter, søen fik først sit navn i 1990 da udgravningen stoppede og den blev vandfyldt. Navnet Pyrit, kommer af den store mængde pyrit, der fandtes i udgravningens kullag. Huset ligger godt for ture ud på Bornholm, find inspirationen til dagens tur/ture på Destination Bornholm eller køb eller lån inden ferien bogen "På 367 ture på Bornholm".

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 60 m2
Grundareal: 1500 m2
Opført: 1969 
Renoveret: 2009 
Afstande:
Vandet: 900 m
Indkøb: 1,9 km
Restaurant: 1,9 km
Lufthavn: 13 km
Færge: 8 km
Bus: 300 m
Kyst: 900 m
Golfbane: 10 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.153,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.153,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.307,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.307,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:7 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
ElvarmeJa
Til svømmehal:6 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen