- samlet udbud af sommerhuse i Østre Sømarken
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Sydbornholm  /  Sømarken  /  Østre Sømarken  /  Sømarken - Poseregårdsvejen 7
<<Tilbage

Hus nr.  31173140 - Sømarken - Poseregårdsvejen 7

Beskrivelse
Indretning.
Huset har flere steder, der kan blive samlingsstedet for familien. Der er den dejlige og velindrettede stue, hvor der er god plads til alle, når dagen rundes af i hyggeligt samvær. Spiseområdet ved køkkenet er lyst, rummeligt og godt indrettet. Køkkenet er funktionelt, godt indrettet og det specielle vinduesparti giver et smukt lysindfald og et godt udsyn. Der er 4 soverum, som alle har egen udgang til terrasserne, så det er muligt at komme ud og nyde dagen gå i gang, uden at vække dem der stadig sover. Alle 4 soverum har dobbeltsenge. Der er 2 badeværelser, det ene er med spa, sauna og solarie.

Udendørs.
Huset ligger som det sidste på en sidevej til Poseregårdsvejen. Den 1777 m2 naturgrund giver god plads til børnenes leg og bare 500 meter fra denne oase, er der god og børnevenlig sandstrand. På den sydvendte terrasse er der spa. Lav et par gode drinks og slap af medens boblerne plejer jer efter dagens oplevelser. Ved terrassen på den anden side af huset, er der en muret stor grill, hvor I kan tilberede middagen og opleve dagen gå på hæld. Aftenen bør nydes på den overdækkede terrasse. Her kan I også lade dagen begynde enten i spaen eller til et veldækket morgenbord, inden Bornholm skal udforskes.

Beliggenhed.
Langs kysten er der stier, hvor der er mulighed for en frisk tur mod Dueodde eller Boderne. Cykelvejene i området er overkommelige, her er ingen store stigninger, så selv de yngste har muligheden for at nyde turen på egen cykel. En cykeltur til det gamle fiskerleje Snogebæk med sine restauranter og butikker kan klares af de fleste. På turen tilbage kan turen gå forbi Bakkarøgeriet, hvor der er mulighed for at købe fisk eller nyde en fiskeret på røgeriet. Tæt på huset ligger Restaurant Kadeau, hvor det er muligt at opleve nogle af de bedste danske kokke trylle med lokale råvarer. I dette dejlige område har vi flere huse, så er I flere familier, der kunne tænke sig at holde ferien her, tæt på hinanden, har vi en mulighed for at hjælpe.

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 127 m2
Grundareal: 1777 m2
Opført: 2002 
Afstande:
Vandet: 500 m
Indkøb: 3 km
Restaurant: 1000 m
Lufthavn: 17 km
Færge: 21 km
Bus: 1000 m
Kyst: 500 m
Golfbane: 3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 5.411,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.411,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 12.024,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  12.024,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:30 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
Norske kanaler (fra 1. jan. 2018)Ja
Svenske kanaler (fra 1. jan. 2018)Ja
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
Træ/parketgulvJa
Flise/klinkegulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
SandkasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:41 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:59 kWh
ElvarmeJa
Til svømmehal:21 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen