- samlet udbud af sommerhuse i Østre Sømarken
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Sydbornholm  /  Sømarken  /  Østre Sømarken  /  Sømarken - Poserekrogen 8
<<Tilbage

Hus nr.  31172555 - Sømarken - Poserekrogen 8

Beskrivelse
Indretning.
Stuen er lys og hyggeligt indrettet og har udgang til den overdækkede og møblerede terrasse, de store vinduespartier giver et godt udsyn over omgivelserne. Det åbne og velindrettede køkken og spiseområdet gør samtale mulig mens dagens måltider tilberedes. Huset har tre soverum, to med dobbeltsenge og et med to enkeltsenge, fra det ene soverum er der direkte adgang til terrassen. Badeværelset er smagfuldt og dog enkelt indrettet, spaen er hævet over gulvniveau og ejers farvevalg og lyset giver en behagelig atmosfære her.

Udendørs.
Huset ligger på en 800 m2 velpasset grund, hvor der er rige muligheder for at sole sig, lege og spille. Den møblerede terrasse vender mod sydvest, her kan der slappes af i solen og dækkes op til dagens måltider. Tænd grillen og tilbered en god middag og mens maden stille simrer kan du lade roen falde på. På den overdækkede terrasse kan du opleve dagens sidste timer mens duggen falder og nattergalen synger.

Beliggenhed.
Huset ligger 360 meter fra en god og børnevenlig sandstrand, så hvorfor ikke starte dagen med en dukkert i Østersøen. Området hvor huset ligger er et populært og fredeligt feriehusområde hvor vi har flere huse hvis dine venner ønsker at dele ferien med dig. Hvis du går en tur langs kysten mod vest kommer du til Bornholms Michelin belønnede restaurant Kadeau, er du til gourmet retter fremstillet af lokale råvarer er det her det sker. Ved Bakkerne Havn ligger Bakkarøgeriet, her kan du købe de lækreste røgvarer og nyde lækkerierne enten her eller tage dem med dig. Hen over sommeren er der på udvalgte dage underholdning og mulighed for at nyde helstegt pattegris. Er du til en hyggelig aften finder du hyggen her. I Pedersker er der om sommeren åbent hos bageren og hele året er der god mulighed for at købe dagligvarer her.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 83 m2
Grundareal: 800 m2
Opført: 1984 
Renoveret: 2011 
Delvis renoveret år: 2011 
Afstande:
Vandet: 360 m
Indkøb: 3 km
Restaurant: 3 km
Lufthavn: 17 km
Færge: 21 km
Bus: 1000 m
Kyst: 360 m
Golfbane: 3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.563,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.563,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.408,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.408,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:30 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
Video:
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
Træ/parketgulvJa
Flise/klinkegulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:20 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Til svømmehal:21 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen