- samlet udbud af sommerhuse i Sandvig
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Nordbornholm  /  Sandvig  /  Sandvig - Madseløkke 5 Hus 43
<<Tilbage

Hus nr.  31172430 - Sandvig - Madseløkke 5 Hus 43

Beskrivelse
Indretning.
Dette hyggeligt indrettede hus, har en dejlig og lys stue som er kombineret med spisekrog og køkken, hvorfra der er udgang til en sydvendt møbleret terrasse. Fra både stue og spisekrog er der udsigt over Østersøen. Det er godt familiehus, der ligger godt for ture på Solskinsøen.

Udendørs.
Der er en pragtfuld møbleret terrasse hvor soldagene kan nydes. Sidst på dagen kan I starte grillen og tilberede aftenens måltid, mens I planlægger morgendagen. Der er naturgrund rundt om huset hvor der er mulighed for at lege og spille, eller bare ligge og dase. Ikke langt fra huset findes lille legeplads og boldbane. Ved fællesområdet finder I en swimmingpool hvor I har adgang til, den er åben fra ca. d. 15-06 til d. 31-08. Har I bilen med er der plads til den ved huset.

Beliggenhed.
Madseløkke Ferieby ligger i mellem Allinge og Sandvig. I dette smukke område med den storslåede natur og de smukke og velholdte huse, er der rige muligheder for at få oplevelser, som ikke fås andre steder i Danmark. Gå en tur rundt om Hammerknuden og oplev klipperne og havet, mens I går gennem den smukke natur. Tag madpakken med og find jer et godt sted at nyde den og området, smukkere rammer til en frokost er svære at finde. Efter frokosten kan turen gå videre til Hammerhavnen og Hammershus, og på turen hjem er Opalsøen og Hammersøen, bestemt også værd at opleve. Er I på ferie i ydersæsonen, hvor der kommer en storm i ny og næ, er det fantastisk at opleve elementerne rase på Hammerknuden. Gå en tur ned til den hyggelige havn i Sandvig og nyd livet her, og kommer I på det rette tidspunkt, kan I være heldige at kunne købe friskfanget fisk til middagen. Fisker I selv, er der gode muligheder for at fange en god fisk, fra klipperne. Bademulighed er der på vej til Hammerknuden, det er en fin sandstrand hvor der findes badebro. Der er flere spisesteder i Sandvig og i sommerhalvåret er der også indkøbsmulighed.

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 38 m2
Grundareal: 200 m2
Opført: 1965 
Renoveret: 2004 
Afstande:
Vandet: 1,2 km
Indkøb: 1000 m
Restaurant: 500 m
Lufthavn: 24 km
Færge: 21 km
Bus: 200 m
Kyst: 300 m
Golfbane: 10 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.336,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.336,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.840,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.840,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
Træ/parketgulvJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:7 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
ElvarmeJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Til svømmehal:14 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen