- samlet udbud af sommerhuse i Vestre Sømarken
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Sydbornholm  /  Sømarken  /  Vestre Sømarken  /  Sømarken - Vestre Sømarksvej 23
<<Tilbage

Hus nr.  31172395 - Sømarken - Vestre Sømarksvej 23

Beskrivelse
Indretning.
Dette hus byder sine gæster på en ferie i fantastiske rammer. I den ene stue er taget af glas, hvilket giver en storslået oplevelse af, at sidde ude i den bornholmske natur. Her er der mulighed for at nyde dagens måltider eller bare slappe af og følge livet i naturen udenfor. I stue 2 er der indrettet siddeområder med udsyn til terrassen og naturen. Der er udgang til terrassen fra stuen. Skulle det ske at aftenen bliver kølig, er der brændeovn i stuen. Der er en hyggelig spisekrog i forbindelse med det godt indrettede køkken. Soverummene er indrettet i den ende af huset, der ligger i skygge. Oven på soverummene er der en hems, hvor der er plads til 2. Er I til naturen, er det her, I bør holde ferien. Det er et hus med en høj standard og rig på naturoplevelser.

Udendørs.
Her findes der en overdækket terrasse, hvor der er indrettet et relax område, hvor der er mulighed for at nyde dagens måltider i omgivelser, der ikke findes magen til. Grillen har sin plads ved terrassen så tilbered et godt måltid her, mens I lader aftenens fred og ro komme til jer. Naturgrunden er stor og velpasset, så der er mulighed for at boltre sig i leg og spil samt opleve smuk bornholmsk natur. I daggryet og i skumringen er der mulighed for at opleve rådyr med deres lam komme tæt på huset. Fisker du er der gode borde til at rense fisk. Har I bilen med kan I parkere ved huset.

Beliggenhed.
Solhuset ligger på en lukket vej i skovfyldt og uforstyrret område ved Vestre Sømarksvej. Det er en solfyldt oase i pragtfulde omgivelser, der byder gæsterne velkommen til en uforglemmelig ferie. Tæt på huset er der god og børnevenlig sandstrand. Der er gode cykelveje i Sømarken og langs kysten, er det muligt at vandre mod både Boderne og Dueodde. Skulle I have lyst til at smage gourmetretter med bornholmske råvarer ligger restaurant Kadeau Bornholm i nærheden af huset. Tager I en tur på cyklen, er der ikke langt til Bakkarøgeriet i Østre Sømarken, hvor I kan købe velsmagende røgvarer til frokosten, eller nyde dem i røgeriets restaurant. Kan I løsrive jer fra denne oase, er huset her en god base for ture ud på Bornholm. Der er mulighed for at købe ind i Pedersker og Aakirkeby, når dagens tur er slut.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning tilladt
Boligareal: 120 m2
Grundareal: 4500 m2
Opført: 1969 
Renoveret: 2006 
Delvis renoveret år: 2006 
Afstande:
Vandet: 200 m
Indkøb: 3,7 km
Restaurant: 1,8 km
Lufthavn: 14 km
Færge: 19 km
Bus: 2 km
Kyst: 200 m
Golfbane: 5,3 km
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.468,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.468,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.508,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.508,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
Brænde inkl.Ja
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
StrygejernJa
Træ/parketgulvJa
Vinyl/linoleum/laminat/korkgulvJa
Vinyl/linoleum gulvJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:11 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
ElvarmeJa
Til svømmehal:19 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen