- samlet udbud af sommerhuse i Sommerodde
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Sydbornholm  /  Dueodde  /  Sommerodde  /  Dueodde - Møllestien 6
<<Tilbage

Hus nr.  31172320 - Dueodde - Møllestien 6

Beskrivelse
Indretning.
Ejer har valgt at holde alle rum i lyse farver, trods det er stuen et oplagt og hyggeligt sted for familien at samles når dagens smagsprøver og oplevelser skal deles .Er der behov for en lur er der i stuen en alkove. I dette hyggelige og indbydende opholdsområde finder du også spiseområdet, her er god plads og et godt lysindfald. Det åbne køkken er veludstyret, her er hvad du skal bruge for at tilberede dagens måltider og dække et flot bord. Køkkenet støder direkte op til spiseområdet, så du kan på få øjeblikke have måltidet på bordet. Huset har et pragtfuldt badeværelse med brus, spa og sauna, et dejligt stort og lyst værelse at komme ind i, det er indrettet i 2 niveauer. For at afhjælpe en eventuel kedelig episode er der et ekstra toilet. Der er tre soverum i huset, de 2 er med dobbeltsenge og i det sidste er der to enkeltsenge. I bryggerset finder du vaskemaskine og tørretumbler. Det helt rigtige hus til familieferien eller venner på tur.

Udendørs.
Her er terrasser mod både syd og vest, mere solrigtige kan de ikke blive, de er møblerede og der er en god grill. Hvis du griller en aften kan du trække ind under den overdækkede del af terrassen, her kan du fra solvognen nyde duften fra grillen og skovens fugle der altid er klar med en sang. Grunden er en naturgrund og er på 2.500 m2, så skal der leges og spilles er det ikke plads der mangler. Træerne omkring huset står så langt fra at solen har frit spil, dog kan du nyde en sagte susen når du sidder på terrassen.

Beliggenhed.
Dueodde, en af Europas bedste strande, er indbydende med sit fine hvide sand så langt øjet rækker. Denne skønne strand kommer du til efter en tur på 500 meter mellem klitterne. Revlerne langs kysten gør at der både er lave områder, men også steder der er dybere. Stranden er børnevenlig og klitterne er både til en uforstyrret stund, men også et slaraffenland for børnene. Holder du din ferie her er der et par steder du bør besøge, Dueodde Fyr som er Skandinaviens højeste, 47 meter, du kommer til tops ad en indvendig trappe, her har du en fantastisk udsigt over klitterne og stranden. Bornholmertårnet er en gammel lyttepost fra den kolde krig, her kan du i billeder opleve de sidste verdenskrige og den kolde krig. Tårnet er nu indrettet til fredelige formål med café og giver de besøgende mulighed for, med elevator, at komme de 70 meter til toppen hvor der venter en storslået udsigt over det sydlige Bornholm. God ferie

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 97 m2
Grundareal: 2500 m2
Opført: 1992 
Afstande:
Vandet: 500 m
Indkøb: 4 km
Restaurant: 4 km
Lufthavn: 19 km
Færge: 24 km
Bus: 500 m
Kyst: 500 m
Golfbane: 650 m
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.168,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.168,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.920,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.920,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:60 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
SolariumJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
Flise/klinkegulvJa
Væg til væg tæppeJa
Træ/parketgulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:16 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:24 kWh
Til svømmehal:23 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen