- samlet udbud af sommerhuse i Østre Sømarken
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Sydbornholm  /  Sømarken  /  Østre Sømarken  /  Sømarken - Boesparken 12
<<Tilbage

Hus nr.  31171880 - Sømarken - Boesparken 12

Beskrivelse
Indretning.
Stuen er lys med loft til kip og godt indrettet. Der er et dejligt opholdsområde med et dejligt lysindfald. Stuen er kombineret med delvist åbent køkken. I stuen er der brændeovn, hvis det bliver køligt en aften. Spiseområdet er i stuen og har et godt udsyn til naturen. Køkkenet er rummeligt og godt indrettet. Her er der gode rammer for at tilberede bornholmske retter. Huset har en høj standard, og er et rigtig godt familiehus.

Udendørs.
Den overdækkede terrasse er delvist afskærmet og er et rigtig godt samlingssted for familien. Har I på dagens tur haft lejlighed til at købe friske fisk, så tænd grillen og mens fisken grilles, kan I lade aftenens ro komme til jer. Der er en dejlig morgenterrasse, nyd dagens start her med et godt morgenbord. På den åbne terrasse er der god mulighed for at nyde soldagene og en frokost. Der er god plads til at muntre sig med leg og spil på den velpassede grund. Har i bilen med, er der plads til den ved huset.

Beliggenhed.
Boesparken er en lukket vej i et fredfyldt sommerhusområde i Sømarken. Her er ikke langt til god og børnevenlig sandstrand. Har I cyklen med, er der gode cykelveje i dette område, både mod Rønne og Dueodde. En vandretur langs stranden til både Dueodde og Raghammer Odde er en pragtfuld oplevelse i smuk natur. Går I mod Dueodde langs stranden, kommer I til Slusegården. Gå fra stranden op til Slusegården mellem får, lam og heste. Ved havnen i Østre Sømark finder I Bakkarøgeriet, hvor der er mulighed for at købe velsmagende røgvarer til en hyggelig frokost, eller nyd dem på røgeriets restaurant. Går I en aftentur mod Raghammer Odde, kommer I til Restaurant Kadeau Bornholm. Her tilberedes fantastiske gourmetretter med bornholmske råvarer. Når dagens tur er slut, kan I købe ind i Pedersker eller Aakirkeby.

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 91 m2
Grundareal: 1240 m2
Opført: 1992 
Afstande:
Vandet: 600 m
Indkøb: 3 km
Restaurant: 500 m
Lufthavn: 15 km
Færge: 19 km
Bus: 400 m
Kyst: 600 m
Golfbane: 3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.254,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.254,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.136,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.136,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:50 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
Træ/parketgulvJa
Flise/klinkegulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:27 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:41 kWh
ElvarmeJa
Til svømmehal:19 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen