- samlet udbud af sommerhuse i Snogebæk
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Sydbornholm  /  Snogebæk  /  Snogebæk - Søndre Mosevej 29 Lejl. B
<<Tilbage

Hus nr.  31171815 - Snogebæk - Søndre Mosevej 29 Lejl. B

Beskrivelse
Indretning.
På en harmonisk og funktionel måde, har ejer her, forenet stue, spiseområde og køkken så der er god plads til alle tre. Det hyggelige sofahjørne ved udgangen til terrassen vil være et foretrukket samlingssted for familien. Ved spisebordet er der plads til at mødes til et familiespil. Køkkenet er godt og praktisk indrettet. Lejligheden har 2 soverum, 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Badeværelset er lige så gennemtænkt indrettet som resten af lejligheden. Lejligheden til den lille familie eller venner på fisketur.

Udendørs.
Her er masser af plads, de tre lejligheder har adgang til en 3.500 m2 stor grund så du sagtens finde plads til din egen ferie fodbold cup. Taberne af denne cup kan jo altid købe præmien til vinderne hos Kjærstrup Chokolade i Snogebæk. Terrassen er møbleret og en del er overdækket så der er mulighed for at være ude selv når duggen falder og måske kan du om aftenen høre nattergalens smukke sang. Der er høje skillevægge mod nabolejlighedernes terrasser.

Beliggenhed.
Cirka en kilometer fra Snogebæk ligger denne skønne lejlighed i et fredeligt feriehusområde. Den er den midterste af 3 lejligheder. Her kan du gennem hele året komme så det passer med dine ønsker. Her har du en dejlig og børnevenlig sandstrand og her kan du fiske eller bare tage ud og opleve Bornholms fire årstider. Der er flere skønne steder du kan komme til på cyklen. Du kan cykle til Nexø og følge kysten til det lille fiskerleje Aarsdale og derefter cykle ind i landet til Paradisbakkerne og måske her finde dit eget sted at nyde de lækre røgvarer du købte hos Aarsdale Røgeri. God ferie.

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 39 m2
Grundareal: 3500 m2
Opført: 1975 
Renoveret: 1990 
Afstande:
Vandet: 500 m
Indkøb: 800 m
Restaurant: 900 m
Lufthavn: 24 km
Færge: 28 km
Bus: 900 m
Kyst: 500 m
Golfbane: 6 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.635,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.635,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.088,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.088,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
EmhætteJa
KøleskabJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
Træ/parketgulvJa
GulvvarmeJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Fælles havemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Strøm inkl.Ja
Opvarmning inkl.Ja
Vand inkl.Ja
CentralvarmeJa
Til svømmehal:22 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen