- samlet udbud af sommerhuse i Vestre Sømarken
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Sydbornholm  /  Sømarken  /  Vestre Sømarken  /  Sømarken - Lyngvejen 36
<<Tilbage

Hus nr.  31171785 - Sømarken - Lyngvejen 36

Beskrivelse
Indretning.
Vælger du dette hus til din ferie kan du glæde dig over ejers smagfulde indretning, huset er lyst og indbydende og indretningen er gennemført hyggelig. Du kan slappe af i den store sofagruppe, det ideelle samlingssted for familien og skulle det ske at aftenen bliver kølig, sørger en optænding i brændeovnen for både varme og hygge. Spiseområdet har god plads og støder op til det åbne samtalekøkken, her kan familien uanset hvor de er deltage i samværet. Køkkenet er enkelt og praktisk indrettet, og ejers valg af kvalitet ses også her. Huset har et velindrettet relax badeværelse med spa og sauna og derudover er der et gæstetoilet. Her er 4 fire enkelt indrettede soverum, 2 med dobbeltsenge og 2 med enkeltsenge. Her kan du slappe af og det er fra ejers side gjort muligt både inde og ude. Huset er særdeles velegnet til familieferien, men også for jer der ønsker en ferie hvor I kan slappe af

Udendørs.
Er du tidligt oppe kan du dække morgenbordet på den lille overdækkede terrasse mod øst, det er dejlig tæt på køkkenet. På modsatte side af huset er der en solrigtig og møbleret terrasse, her kan du slappe af i liggestole og her er der rige muligheder for at dække op til både en hyggelig frokost under parasollen eller senere en middag under overdækningen, her kan du også nyde dagen blive til nat og måske kommer nattergalen og synger sin smukke sang for dig. Grunden er velholdt og til de yngste i familien er der både gynge og sandkasse. Bilen kan holde sin ferie i carporten ved huset.

Beliggenhed.
Huset ligger i Sømarken, et fredeligt feriehusområde tæt på en dejlig hvid og børnevenlig sandstrand, du kan efter en tur på blot 340 meter tage en forfriskende dukkert i Østersøen og derefter nyde solen i det hvide sand. Når du bor her bør du tage en aften fri og besøge Kadeau, Bornholms Michelin restaurant, her kan du smage de fantastiske retter de dygtige kokke aften efter aften tilbereder af lokale råvarer. Du kan langs kysten gå en hyggelig tur på de stier der findes her, en aften hvor Østersøen er spejlblank og solen sidste stråler skinner mellem træerne er en oplevelse du vil mindes. Du kan tage cyklen rundt i området, der er rigtig gode cykelveje uden de store stigninger så du kan, selv hvis du ikke har gode ben, komme langt omkring. Rigtig god ferie.

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning tilladt: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 110 m2
Grundareal: 1200 m2
Opført: 1999 
Afstande:
Vandet: 340 m
Indkøb: 3 km
Restaurant: 300 m
Lufthavn: 15 km
Færge: 19 km
Bus: 1000 m
Kyst: 340 m
Golfbane: 4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.291,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.291,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 10.728,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  10.728,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:50 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
Træ/parketgulvJa
Væg til væg tæppeJa
Flise/klinkegulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:26 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:37 kWh
ElvarmeJa
BørnevenligJa
Til svømmehal:19 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen