- samlet udbud af sommerhuse i Sandvig
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Nordbornholm  /  Sandvig  /  Allinge - Madseløkke 5 Lejl. 45
<<Tilbage

Hus nr.  31171640 - Allinge - Madseløkke 5 Lejl. 45

Beskrivelse
Indretning.
Her er stue, spiseområde og køkken forenet på en hyggelig måde, og fra stuen er der udsigt over Østersøen. Der er 2 soverum i huset, 1 med dobbeltseng og et med enkeltseng og køjeseng. Et rigtig godt familiehus som ligger godt for ture, ud på Bornholm.

Udendørs.
Huset ligger på en velpasset grund, med en møbleret terrasse, hvorfra udsigten over Sandvig og Østersøen kan opleves. Terrassen bliver hurtigt et naturligt samlingssted for familien og her er det også ideelt at nyde dagens måltider. De store grønne områder omkring husene indbyder til både leg, spil og afslapning, ligesom der er adgang til solopvarmet swimmingpool ( ca. 15-06 til 31-08 ). I fællesbygningen finder I møntvaskeri. Er bilen med på ferie er der plads til den ved huset.

Beliggenhed.
Madseløkke ligger mellem Allinge og Sandvig, hvorfra der ikke er langt til god og børnevenlig badestrand i Sandvig. Tæt på huset findes Madsebakke, hvor I kan se, at området har tiltrukket mennesker i årtusinder, her findes Danmarks største samling af helleristninger, som kan dateres til 1800 til 500 år f. Kr. I Sandvig finder I et godt og varieret udbud af spisesteder, så der er god mulighed for at nyde en friaften, med et godt og vel tillavet måltid. Hammerknuden, her kan I opleve storslået natur, så tag madpakken med og udforsk dette pragtfulde område. På turen finder I Salomons Kapel, en lille kirke bygget i 1300-tallet og mange gode steder mellem klipperne, hvor I kan nyde madpakken. Kommer I til Hammer Havn, er en tur med bådfarten en oplevelse for både børn og voksne, her fortælles gode historier om kysten I sejler forbi. Der er mange gode, spændende og uforglemmelige oplevelser i vente, når ferien holdes i Sandvig.

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 38 m2
Grundareal: 200 m2
Opført: 1965 
Renoveret: 2004 
Afstande:
Vandet: 900 m
Indkøb: 1000 m
Restaurant: 500 m
Lufthavn: 24 km
Færge: 21 km
Bus: 250 m
Kyst: 300 m
Golfbane: 10 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.723,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.723,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.307,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.307,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
Danske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
Vinyl/linoleum gulvJa
Vinyl/linoleum/laminat/korkgulvJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:7 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Til svømmehal:14 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen