- samlet udbud af sommerhuse i Dueodde
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Sydbornholm  /  Dueodde  /  Dueodde - H. C. Møllersvej 42
<<Tilbage

Hus nr.  31171610 - Dueodde - H. C. Møllersvej 42

Beskrivelse
Indretning.
Stue, spiseområde og køkken er på en god måde forenet i det samme rum, der er sørget for at der er god plads omkring alle tre steder. Stuen har en dejlig fast hjørnesofa hvor der er rigelig plads til alle. Spiseområdet finder du ganske tæt på det praktisk indrettede køkken. Huset har 3 soverum, 1 med 2 enkeltsenge og 2 med enkeltsenge. Badeværelset er rummeligt og enkelt indrettet. Alletiders hus til familieferien.

Udendørs.
Huset ligger højt så du har et fint udsyn over den 2.500 m2 store grund fra den overdækkede og møblerede terrasse, det er muligt at gå udvendig fra hoveddøren til terrassen, der er ikke gelænder så pas venligst på ikke at træde ved siden af. Der er beplantning ved huset og der er langt mellem husene her så du kan opholde dig uforstyrret udendørs.

Beliggenhed.
Dueodde, en af Europas bedste badestrande, sandet her er så fint at det kan bruges i timeglas. Den smukke hvide og børnevenlige strand kommer du til efter en tur gennem klitterne. Har du barnevogn eller bruger du kørestol er der lavet en rampe gennem sandet så du nogenlunde ubesværet kan komme til stranden. Du kan vælge at slå dig ned på stranden eller finde dig en gryde i klitterne og nyde solen her. Disse glæder venter dig blot 800 meter fra huset. Huset ligger i et populært feriehusområde der er langt mellem husene her og den omkring liggende skov giver dig privatliv. Tæt på huset ligger Bornholmertårnet, det er et levn fra den kolde krig, her kan du tage elevatoren 70 meter op til en smuk udsigt over området. Børnene kan blive Superspioner og der er for alle mulighed for, på billeder, at opleve de 2 verdenskrige og den kolde krig. God ferie

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 70 m2
Grundareal: 2500 m2
Opført: 1968 
Afstande:
Vandet: 800 m
Indkøb: 3,5 km
Restaurant: 1000 m
Lufthavn: 23 km
Færge: 27 km
Bus: 500 m
Kyst: 800 m
Golfbane: 3,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.263,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.263,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.526,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.526,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
Brænde inkl.Ja
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
Vinyl/linoleum gulvJa
Træ/parketgulvJa
Vinyl/linoleum/laminat/korkgulvJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:6 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Til svømmehal:26 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen