- samlet udbud af sommerhuse i Arnager
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Vestbornholm  /  Arnager  /  Arnager - Fosforitvej 30
<<Tilbage

Hus nr.  31171560 - Arnager - Fosforitvej 30

Beskrivelse
Indretning.
Dette hus er med sin enkle indretning rigtig hyggeligt, her er alle fornødenheder lige fra vaskemaskine til strygejern. Alle opholdsrum er forenet så I uanset hvad I foretager jer kan følge med i samværet. Der er en dejlig hyggekrog hvor I kan samles når dagens oplevelser skal deles. Spiseområdet har udgang til den møblerede terrasse, køkkenet er godt indrettet og med god plads. Der er tre soverum, et med dobbeltseng, et med dobbelt sovesofa og i det sidste er der køjeseng. Badeværelset er lyst og godt indrettet. Alletiders hus til den lille familie, og så i et spændende område.

Udendørs.
Fra den møblerede og delvist overdækkede terrasse er der udsigt mod Østersøen, men da huset ligger højt, ser du ikke vandet, trods dette er terrassen et hyggeligt og godt samlingssted. Omkring grunden er der en afskærmende beplantning, så det er muligt at opholde sig uforstyrret i haven. Foran grunden mod vandet er der et stort grønt område, herfra er der adgang til stranden ad en sti.

Beliggenhed.
Huset finder du i den hyggelige lille landsby Arnager som ligger sydøst for Rønne på vejen mod Nexø. Byen har sit eget røgeri hvor du kan købe alt godt til frokosten eller tage plads på den tilhørende restaurant og nyde lækkerierne her. Der er gratis WiFi her så du kan klare dagens opgaver mens du sidder i de smukke omgivelser og venter på middagen. På turen tilbage kan du lade turen gå til Galleri Arnagergård. Havnen i Arnager ligger for enden af en 200 meter lang bro, her kan du møde byens eneste aktive erhvervsfisker og andre søfarende. Sandstranden foran huset er god og børnevenlig, her kan du fra stien og et par hundrede meter henne ad stranden finde Vældekilde, det fineste rene vand der dog antager en brun farve af iltet jernoxid når det kommer ud af kilden, vandet holder den samme temperatur året rundt. Børn med interesse for dinosaurer kan på stien lige øst for byen se synlige fodspor, her gik for ca. 144 millioner dinosaurer rundt. Sandstranden foran huset er god og børnevenlig. Går du langs kysten mod Rønne kommer du til en 17-20 meter høj klint hvor du kan finde forsteninger. God ferie.

Generel information:
Personer: 6 
Internet (fra 28. okt. 2017): Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 60 m2
Grundareal: 850 m2
Opført: 1972 
Afstande:
Vandet: 100 m
Indkøb: 5,5 km
Restaurant: 400 m
Lufthavn: 2 km
Færge: 7 km
Bus: 250 m
Kyst: 150 m
Golfbane: 4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.403,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.403,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.038,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.038,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:30 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
Flise/klinkegulvJa
Væg til væg tæppeJa
Træ/parketgulvJa
Vinyl/linoleum/laminat/korkgulvJa
Vinyl/linoleum gulvJa
Internet (fra 28. okt. 2017)Ja
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:9 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
ElvarmeJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Til svømmehal:7,5 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen