- samlet udbud af sommerhuse i Tejn
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Nordbornholm  /  Tejn  /  Sandkås - Brunekulvej 2 D
<<Tilbage

Hus nr.  31171505 - Sandkås - Brunekulvej 2 D

Beskrivelse
Indretning.
Her dagens vigtigste rum, stue, spiseområde og køkken, forenet i det samme lyse og indbydende rum. Opholdsområdet ligger bagerst i rummet og spiseområdet er placeret ved de store vinduer, hvorfra der er en storslået udsigt over Østersøen. Det funktionelle køkken ligger ved siden af spiseområdet, og fra køkkenet er der udgang til en møbleret overdækket terrasse. Et godt hus til den lille familie.

Udendørs.
Fra terrassen kan udsigten over Østersøen nydes, huset ligger højt på en stor grund hvor der ligger flere huse. Her er roligt og god plads til, at børnene kan byde de voksne op til leg. Terrassen vil hurtigt blive familiens samlingssted, her kan alle dagens måltider nydes. Start dagen med i fred og ro at nyde friskbagt brød fra bageren i Tejn, og frokosten med lækre røgvarer fra Nordbornholms Røgeri. Middagen bør tilberedes på grillen, der er gode muligheder for at finde velsmagende borholmske lækkerier, til grillen. Det er en pragtfuld måde at slutte dagen på. Har I bilen med kan den parkeres ved huset.

Beliggenhed.
Huset ligger i Sandkås, her er ikke langt til god og børnevenlig sandstrand og vil I have en hurtig frokost på strandturen, har Sandkås Caféen et godt udvalg at byde på. Er I til en frisk gåtur, kan I tage turen fra Sandkås til Allinge langs kysten, hvor I går mellem og over klipperne, det er en utrolig smuk tur. Storedalen er en af Bornholms sprækkedale og strækker sig fra Nydam, tæt på Rutsker, over Olsker til kysten ved Sandkås. Storedalen er smuk hele året, om foråret er det anemoner og ramsløg der pryder dalen og om vinteren gør sne og is dalen til et eventyrområde. Sommer og efterår er dalen flot pyntet med bregner og mos, efeuen snor sig op ad klipper og træer, det er så absolut en tur I bør prøve. På vejen gennem Storedalen støder I på en jordvold, det er et levn fra jernbanen der gik mellem Allinge og Rønne fra 1913 til 1953. Området omkring Sandkås byder på mange oplevelser, besøg Destination Bornholms hjemmeside og find flere spændende oplevelser, der vil give jer den ferie I ønsker.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 65 m2
Grundareal: 800 m2
Opført: 1976 
Afstande:
Vandet: 200 m
Indkøb: 1,5 km
Restaurant: 50 m
Lufthavn: 20 km
Færge: 19 km
Bus: 100 m
Kyst: 200 m
Golfbane: 6 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.424,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.424,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.059,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.059,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:12 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
ElvarmeJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Til svømmehal:11 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen